magnolia.ro

Flori la prima întâlnire. Da sau nu?

18 Noiembrie 2016
Flori la prima întâlnire. Da sau nu?

Puţine lucruri sunt mai nesigure decât primele întâlniri. Încântarea, incertitudinea, emoţia- toate îşi fac loc în inima şi în mintea ta. Ce să porţi, unde să mergeţi, să îi dăruieşti sau nu flori?

Vorbind despre acest ultim aspect, florile la prima întâlnire nu mai sunt atât de întâlnite precum erau cândva. Şi, la drept vorbind, nici nu este unul dintre cele mai inspirate gesturi. Nu pentru că romantismul ar fi murit, ci pentru că sunt o serie de situaţii care pot conduce la ruinarea frumosului gest.

De exemplu, dacă vă întâlniţi într-un loc public, florile vor deveni o povară. Indiferent dacă este vorba despre un singur trandafir sau despre un buchet de flori, tot greu va fi pentru cea căreia i-l dăruieşti să îl ducă cu ea peste tot fără să o incomodeze. Închipuie-ţi oricare dintre situaţii: mergeţi la un restaurant, mergeţi la film, la un spectacol sau mergeţi pur şi simplu să vă plimbaţi. Ce va face cu florile? Îţi spunem noi. Se va chinui să nu le strivească şi să le găsească un loc unde să le aşeze pentru a-şi elibera mâinile. În plus, florile au nevoie de apă. Dacă întâlnirea voastră durează câteva ore, aproape sigur florile vor avea de suferit.

Când poţi, totuşi, să îi dăruieşti flori la prima întâlnire? E simplu! Dacă înainte de a ieşi în oraş, treci să o iei de acasă, poţi să îi duci o floare sau un buchet de flori. Va putea în acest fel să pună florile în apă înainte de plecare, se va bucura de ele mult mai mult timp şi nici nu o vor incomoda pe tot parcursul întâlnirii.

Noi credem însă că există un moment şi mai potrivit pentru a-i dărui un buchet de flori. Aşteaptă să treacă stresul primei întâlniri. Dacă întâlnirea decurge bine şi te-ai convins că nu vrei să fie şi ultima, trimite-i a doua zi un buchet de flori. Poţi să i-l trimiţi acasă sau la locul de muncă. Îi vei transmite astfel că ţi-a plăcut compania ei şi că ai vrea să vă mai întâlniţi. Indicat este chiar să îi scrii acest mesaj într-un bileţel sau într-o felicitare. Va rămâne plăcut surprinsă, te asigurăm.

Pentru a face acest gest, Florăria Magnolia îţi stă la dispoziţie. Poţi face comanda online chiar în ziua în care vrei ca florile să ajungă la ea. În doar 2-4 ore buchetul ales va fi acasă sau la biroul persoanei care te-a fermecat cu o zi înainte.

Aşadar, decât flori la prima întâlnire, flori care să o incomodeze mai mult decât să o bucure, mai bine flori a doua zi. După o întâlnire reuşită, o astfel de surpriză va fi mai mult decât binevenită. Alege buchetul care te inspiră cel mai mult atunci când te gândeşti la ea, iar noi te ajutăm să începi frumos o relaţie!