magnolia.ro

Nu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracă

08 Noiembrie 2016
Nu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracă

Te-ai hotărât să îi oferi flori, dar nu ştii ce să alegi? Indiferent dacă vorbim despre o persoană pe care o cunoşti de mult timp sau de cineva nou în viaţa ta, întotdeauna există o prima dată pentru acest gest delicat, dăruirea unui buchet de flori. Delicată poate fi însă şi alegerea buchetului dacă nu ştii care sunt preferinţele persoanei care îl va primi în materie de flori. Dar nu te lăsa descurajat de lipsa acestor informaţii. Există o soluţie foarte la îndemână care te va ajuta să descoperi ce flori li se potrivesc persoanelor de lângă tine.

Unul dintre cele mai simple moduri de a afla acest lucru este o scurtă analiză a felului în care se îmbracă persoana căreia vrei să îi oferi florile. Mai exact, a culorilor în care se îmbracă. Atunci când ne alegem hainele pe care le purtăm, nu o facem întâmplător. Jenifer Baumgartner, doctor în psihologie şi autoarea cărţii ‘Eşti ceea ce porţi’, e de părere că ceea ce purtăm este un indicator despre ceea ce se petrece înăuntrul nostru. Culorile în care ne place să ne îmbrăcăm vorbesc despre personalitatea noastră şi facilitează o permanentă ‘conversaţie între interior şi extreior’.

Iată, deci, cum, apelând la această informaţie simplă, alegerea ta va deveni mult mai uşoară. Dacă ne reprezintă culoarea pe care o purtăm cel mai des, înseamnă că o vom aprecia şi atunci când vine vorba despre un buchet de flori în acea nuanţă.

Pentru cineva care poartă des violet, un buchet cu lalele violet este alegerea perfectă. De asemenea, având în vedere că persoanele care poartă această culoare au stil şi sunt creative, un buchet sau un aranjament cu orhidee violet va fi pe placul lor.

1361966109buchet_din_31_lalele_3_trachelium_si_chamelaucium_3ar_465_580

Galbenul este o culoare solară, aşa că persoanele care poartă haine în această culoare sunt optimiste şi prietenoase. Alege un buchet din trandafiri galbeni sau un buchet mixt, cu gerbera, trandafiri, crizanteme, în care să predomine culoarea galbenă.

 

1476446460buchet_de_crini_trandafiri_si_crizanteme_465_5801464688148buchet_5_trandafiri_galbeni_i_cordyline_465_580

Pentru persoanele cărora le place portocaliul, un buchet cu gerbera şi crizanteme portocalii va fi o încântare. Poţi alege să combini florile cu verdeaţă sau cu flori albe pentru a nu fi monoton. Portocaliul spune despre persoana care îl poartă că abia aşteaptă o nouă provocare, fiind persoane energice şi jucăuşe. Tocmai de aceea, te poţi gândi şi la un buchet mai ieşit din comun poate unul cu specii exotice, cum ar fi Strelizia.

Roşu este o culoare puternică, pasională, iar doamnele sau domnişoarele care preferă măcar un accent de această culoare în ţinuta lor, sunt persoane încrezătoare în forţele proprii şi le place să iasă în evidenţă. Un buchet mixt cu flori roşii este ceea ce le-ar încânta ziua. Dacă persoana care va primi buchetul este noua iubită căreia încă nu i-ai oferit flori, trandafirii roşii nu vor da greş indiferent de culoarea preferată.

1448620874buchet_cu_flori_rosii_465_580      1457963356buchet_cu_25_trandafiri_ro_ii

Pentru persoanele care poartă des haine de culoare albastră, poţi alege un buchet cu irişi sau, de ce nu, trandafiri albaştri. Purtarea ceastei culori denotă o persoană liniştită, de încredere, stabilă.

1456317407muguri_de_safir_465_580             1460108500buchet_vintage_7_trandafiri_alba_tri_trachelium_465_580

Dacă verdele este culoarea purtată cu precădere de către persoana căreia îi oferi buchetul, nu te panica. Sunt şi flori verzi. Un buchet alcătuit în totalitate din flori verzi s-ar putea să fie prea puţin interesant, însă ai grijă ca buchetul ales să conţină neapărat şi câteva accente de verde. Crizantemele Yoko sunt de mare impact, precum şi Anthuriumul verde sau orhideele Cymbidium, tot verzi. Verdele este culoarea tinereţii, a prospeţimii, persoanele care o plac fiind pline de viaţă.

1460375912buchet_yoko_i_trandafiri_colora_i_465_580

Persoanele care se îmbracă în maro sunt statornice, profunde şi echilibrate. Nu apreciază lucrurile prea sofisticate, aşa că un buchet simplu, în culori calde este ceea ce îşi doreşte.

Pentru cineva care iubeşte toate culorile şi nu are una care să îi marcheze garderoba, un buchet multicolor este ideal. Pentru persoane vesele şi energice, alege un buchet pe măsură.

1468829469buchet_vesel_cu_flori_multicolore_465_580

Alegerea buchetului poate fi făcut în funcţie de mai multe criterii. Când nu avem însă prea multe date la dispoziţie, identificarea culorii reprezentative pentru cineva ne poate scoate din impas.

Nu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracăNu ştii ce flori să îi dăruieşti? Află răspunsul din felul în care se îmbracă