magnolia.ro

Flori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primește

02 Martie 2021
Flori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primește

Se apropie 8 Martie și te întrebi care sunt cele mai potrivite flori pe care să le alegi pentru femeile din viața ta? Chiar dacă tentația este să optezi pentru flori de primăvară, fiind sezonul lor, răspunsul ține foarte mult și de relația pe care o ai cu cea care va primi florile, dar și de simbolistica acestora.  Iată câteva sugestii de flori pe care le-ai putea oferi femeilor din viața ta.

Flori de 8 Martie pentru mama

Dacă știi că adoră freziile, de exemplu, cu siguranță ele sunt cea mai bună alegere. Dacă însă nu are o floare preferată, sunt câteva flori care, prin ceea ce semnifică, sunt foarte potrivite a fi dăruite mamei.

Irișii sunt asociați cu încrederea, înțelepciunea și cu valorile umane și tocmai de aceea se consideră că un buchet care conține iriși este o metodă prin care recunoști aceste calități ale mamei.

Tot pentru mame se recomandă buchetele de crini. Aceștia sunt chiar un simbol al maternității, grecii asociindu-i cu nașterea. De asemenea, ei reprezintă amintirile frumoase, așa că sunt bineveniți dacă vrei să îi mulțumești mamei pentru momentele frumoase pe care le-ați trăit împreună.

Flori de 8 Martie pentru iubită sau soție

Când vorbim despre partenera de viață, vorbim despre iubire.  Toată lumea știe că florile care exprimă cel mai bine acest sentiment sunt trandafirii, însă nu sunt singurii. Un sfat pentru domni ar fi să nu se limiteze la trandafiri de fiecare dată, ci să țină cont și de ocazia cu care dăruiesc florile.

De 8 Martie, fiind începutul primăverii, îi poți dărui un buchet impresionant de lalele. Îi vei transmite în acest fel și iubirea ta, dar îi vei aduce și primăvara în suflet.

Vezi Cum a devenit 8 Martie Ziua femeii și cum se sărbătorește în lume.

Flori de 8 Martie pentru colegele de muncă și prietene

Pentru colege și prietene, alege cu încredere buchetele mixte cu flori colorate de primăvară. Un buchet multicolor, cu frezii și lalele poate fi o variantă foarte bună. Oricine se bucură de prospețimea și veselia unui buchet de sezon, așa că nu vei da greș.

Flori de 8 Martie pentru șefă

Dacă vrei să îți arăți respectul pentru cea care îți este superior la locul de muncă, îi poți oferi un buchet cu flori exotice, unul cu flori de primăvară, însă în nuanțe mai neutre, sau un aranjament floral.

Alege flori în nuanțe de portocaliu, crem, roz-pal, și nu trandafiri roșii sau buchete extrem de colorate.

Știind aceste lucruri, nu îți rămâne decât să alegi buchetul care se potrivește cel mai bine persoanei pe care vrei să o bucuri de Ziua femeii. Dacă ești departe de persoanele dragi, comandă flori de 8 Martie online și surprinde-le în cel mai frumos mod.

Flori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primeșteFlori de 8 Martie în funcție de relația cu persoana care le primește