magnolia.ro

5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet

17 Noiembrie 2020
5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet

Culoarea violet este extrem de puternică și are multiple implicații atunci când vine vorba despre energia pozitivă. Este culoarea regalității, a puterii, prosperității, luxului și ambiției. Tot culoarea violet este un simbol al înțelepciunii, demnității, creativității și misterului.

Se spune că în Feng Shui există o singură culoare considerată benefică din toate punctele de vedere și aceea este violetul. Tocmai de aceea, specialiștii recomandă să ne înconjurăm de această culoare dacă vrem să ne meargă bine pe toate planurile. Cel mai simplu mod prin care poți face acest lucru, fără să îți redecorezi locuința sau biroul, este să amplasezi în anumite locuri cheie din casă câte o vază cu flori de culoare violet sau o plantă cu flori violet.

Este binecunoscut impactul pozitiv al florilor în viața noastră, așa că, dacă florile sunt și de culoare violet, efectele benefice vor fi simțite cu atât mai puternic. Iată ce pot face florile cu culoare violet dacă sunt așezate corespunzător:

1. Îmbunătățesc viața sentimentală

Partea sud-vestică a casei este considerată în Feng Shui sectorul dragostei. Acolo este bine să așezi o vază cu flori sau un aranjament floral de culoare violet ori de câte ori vrei să aduci un plus vieții sentimentale.

De asemenea, poți așeza în dormitor o orhidee violet. Cunoscut simbol al fertilității, orhideea este planta simbol al vieții de cuplu.

2. Te ajută să câștigi mai mulți bani

Dacă în partea nordică a locuinței tale sau în propriul birou se află o pată de culoare violet, se spune că te va ajuta în carieră prin câștigarea unor sume mai mari de bani și prin apariția de noi oportunități. 

3. Stimulează creativitatea copiilor

Dacă vrei ca succesul și creativitatea să facă parte din viața copiilor tăi, nu uita de puțin violet în camera lor. Violetul sporește imaginația dacă se află în partea sudică a camerei. Poți opta pentru o plantă în ghiveci care să implice și responsabilizarea copiilor. O alegere bună este Violeta de Parma, fiind ușor de îngrijit și fiind disponibilă într-o gamă variată de nuanțe de violet.

4. Îți aduc recunoaștere profesională

Așezate în partea sudică a living room-ului sau biroului, florile violet te vor ajuta dacă ești într-o poziție de conducere sau dacă ai propria afacere.

Violet este culoarea puterii, așa că, dacă o ai în jurul tău, recunoașterea profesională nu va întârzia să apară. Îți sugerăm un buchet cu orhidee Phalaenopsis ce va aduce energia de care ai nevoie.

5. Te fac mai sănătos

Culoarea violet este recunoscută drept un ajutor atunci când vine vorba despre sistemul imunitar sau probleme ale sistemului nervos. Calmează, ajută la meditație și tonifică sistemul nervos. Un buchet cu lalele sau cu liliac te poate ajuta să scapi de unele probleme de sănătate.

E atât de simplu să aduci energia pozitivă la tine în casă! Mai mult, comandă florile de pe magnolia.ro și energia pozitivă va fi adusă direct la tine prin curieri rapizi, în doar 2-4 ore. Aici găsești buchete de flori variate și plante decorative ce te vor ajuta să îți îmbunătățești viața!

5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet5 motive pentru care e bine să ai în casă flori de culoare violet