magnolia.ro

Top 3 flori care simbolizează iubirea

02 Februarie 2021
Top 3 flori care simbolizează iubirea

Chiar dacă nu există reguli stricte în privința florilor pe care să le oferi persoanei iubite când vrei să-i faci o declarație de iubire, există cu siguranță flori potrivite și flori mai puțin potrivite pentru a face asta. Dacă acorzi atenție semnificației florilor, va fi mult mai ușor să iei cea mai bună decizie.

Iată, așadar, care sunt florile a căror simbolistică te va ajuta să faci o declarație frumoasă de iubire:

  1. Trandafirii

Trandafirii, în special cei roșii, sunt prin excelență florile iubirii.  Când vrei să spui un „Te iubesc” pasional, cu siguranță trandafirii roșii te vor ajuta. Un simbol al iubirii veșnice, trandafirii sunt perfecți pentru a-i oferi cadou persoanei pe care o iubești. Reprezintă darul ideal de Valentine’s Day, Dragobete sau pentru orice zi în care vrei să-ți declari sentimentele.

Să nu uităm însă și de trandafirii roz. Ei sunt romantici, eleganți, feminini. Asociați cu iubirea și aprecierea, trandafirii roz pot fi oferiți cu încredere în momentele în care vrei să-i arăți persoanei dragi iubirea ta.

  1. Lalelele

Deși nu multă lume știe, lalelele sunt simbolul iubirii perfecte. În epoca victoriană, declarațiile de dragoste erau însoțite de lelele roșii.

Lalelele mai simbolizează și noile începuturi, așa că, dacă ești la începutul unei relații, un buchet cu lalele este extrem de potrivit.

3. Crinii

Iubirea  sinceră, necondiționată, puritatea sentimentelor, noblețea și devotamentul sunt doar câteva lucruri pe care crinii le exprimă.

Alege crinii albi dacă vrei să-i spui persoanei dragi „este o binecuvântare să fiu cu tine” sau pe cei roșii dacă vrei să faci o declarație mai pasională.

Acestea sunt, așadar, primele 3 flori la care te poți opri în momentul în care vrei să oferi un buchet iubitei sau soției. Bineînțeles că și o combinație între aceste specii de flori este o alegere inspirată care va aduce bucurie persoanei importante din viața ta.

Top 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubireaTop 3 flori care simbolizează iubirea