magnolia.ro

Ce cadouri de Crăciun să faci în acest an

15 Decembrie 2020
Ce cadouri de Crăciun să faci în acest an

Dincolo de semnificațiile religioase, sărbătorile înseamnă timp petrecut cu familia și, nu în ultimul rând, cadouri oferite celor dragi. De la clasicele pulovere sau fulare călduroase ce ne amintesc de cadourile primite în copilărie, la cele mai noi gadgeturi, orice cadou este o bucurie de sărbători.

Dacă vrei să dăruiești însă un altfel de cadou, iată 3 idei cu care nu vei da greș.

Coronițe de Crăciun

Coronițele sunt unele dintre cele mai pregnante simboluri ale Crăciunului și sunt un mod foarte frumos de a-ți întâmpina oaspeții cu și mai multă căldură. Să primești un astfel de cadou poate fi chiar un ajutor binevenit în decorarea locuinței. Fie că este vorba despre coronițele pentru ușă sau de cele pentru masă, coronița este un simbol al uniunii, al familiei, așa că este un cadou de care oricine s-ar bucura.

Buchete de flori și aranjamente de Crăciun

Un buchet de flori sau un aranjament floral este un cadou potrivit pentru orice perioadă a anului și pentru orice ocazie. Mai mult, chiar se spune că orice cadou oferit unei femei ar trebui să fie însoțit și de un buchet de flori.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, alege un buchet de flori accesorizat cu decorațiuni de Crăciun cum sunt globurile, steluțele, conurile de brad, sau cu accesorii potrivite sezonului rece: scorțișoară, fulgi, felii de portocale. La fel de potrivite sunt aranjamentele florale accesorizate cu crenguțe de brad.

Coșuri cu bunătăți de Crăciun

Mesele îmbelșugate de Crăciun trebuie să fie prezente în fiecare casă. Tocmai de aceea, poți face un cadou gustos, numai bun de pus pe masa de Crăciun. Devenit un cadou căutat de tot mai mulți români, coșurile cu bunătăți sunt foarte potrivite a fi trimise și celor dragi pe care nu reușești să îi vezi de sărbători.

Noi îți propunem aranjamente cu produse de lux, cum sunt este șampania cu particule de aur, cafeaua de calitate superioară sau pralinele de ciocolată belgiană. Cu siguranță vor completa cum nu se poate mai bine masa de sărbători.

Orice cadou ai alege, nu uita să atașezi un mesaj prin care să le transmiți celor dragi cele mai călduroase urări. Poți face comanda online, iar datorită serviciului de livrare cadouri de Crăciun la domiciliu, darul ales va ajunge la cei dragi în cel mai scurt timp.

 

Ce cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest anCe cadouri de Crăciun să faci în acest an