magnolia.ro

Flori + ? = Cadoul Perfect

13 Iulie 2022
Flori + ? = Cadoul Perfect

Florile reprezintă cel mai clasic și sincer mod de a transmite emoțiile tale celor dragi, însă ce alte cadouri se pot alătura buchetelor unice marca magnolia.ro pentru a crea surpriza perfectă?

Tort delicios  


Fie că este vorba de onomastică, zi de naștere sau pur și simplu destinatarul iubește zahărul, un tort este mereu alegerea perfectă!

În plus, cu ajutorul floriștilor Magnolia poți alege buchetul potrivit stilului celui drag și, alături de aroma preferată în materie de dulciuri, creezi cadoul complet, personalizat, provocând sentimentul de unicitate.

Recomandarea noastră pentru a îndulci, dar și pentru a emoționa ziua cuiva este buchetul „Je t’aime”, alăturat unui tort savuros cu ciocolată.  

 

Baloane colorate

 

Nu e nevoie de o ocazie specială să oferi flori, iar baloanele se pot alătura cu ușurință în cadrul oricărui eveniment. Culoarea și energia acestora fac ca buchetul să prindă viață și să capete semnificații profunde, aducând bucuria pe chipurile celor dragi ție!

Deși baloanele aduc o notă ludică, acestea capătă o eleganță aparte când sunt alăturate unui buchet de lux, precum „Majestique”

 

Jucării

Nu ești niciodată prea mare pentru jucării! Dacă persoana căreia vrei să îi faci ziua mai bună este o fire ce iubește să se teleporteze în timp și să se conecteze cu copilul din interior, atunci trimite-i buchetul de flori însoțit de o jucărie de pluș! Cu siguranță îi va aduce emoții puternice de nostalgie și un zâmbet incontrolabil!
Jucăriile se potrivesc cu orice, însă un ursuleț de pluș lângă buchetul „Pure White” devine un simbol al iubirii și admirației sincere.

 

Iubire

Deși nu o putem vedea sau măsura, iubirea expeditorului și pasiunea artiștilor Magnolia sunt mereu cele care transformă orice aranjament într-o emoție unică, profundă! Dorința de a face pe cineva drag fericit cu ajutorul florilor este cea care rămâne mult timp după livrarea buchetului, creând cu adevărat cadoul perfect, ce dăinuie veșnic. Iubirea este ingredientul secret al Florăriilor Magnolia și este adăugat fiecărui buchet în parte.

În plus, pentru că cei dragi merită surpriza perfectă, nu uita să adaugi tort, baloane sau jucării printr-un simplu click înainte de finalizarea comenzii pe magnolia.ro sau direct în Florăriile Magnolia.