magnolia.ro

Cum a luat nastere colectia Sunflower Sensation

17 Iunie 2022
Cum a luat nastere colectia Sunflower Sensation

Colecția Sunflower Sensation a devenit în scurt timp una dintre preferatele voastre și, din acest motiv, dorim să vă dezvăluim și mai mult din culisele acesteia.


De ce o întreagă colecție?

Buchetele cu floarea-soarelui au fost mereu prezente în gama noastră de produse, însă crearea unei întregi colecții a pornit, în primul rând, de la dorința mare a oamenilor de a trimite o rază de soare în casele celor dragi. Culoarea vibrantă atrage ușor atenția și umple orice încăpere cu o energie pozitivă, cu o căldură specifică.

Ce i-a inspirat pe artiștii noștri?

Pe lângă frumusețea estetică a florii-soarelui, aceasta are o semnificație puternică pentru artiștii noștri care au pus bazele Sunflower Sensation. Într-un interviu cu colega noastră Teodora Dobre, artist floral, ne-a dezvăluit că această colecție este una plină de emoție și nostalgie. Ea ne-a descris cum floarea-soarelui, deși văzută inițial ca o floare de câmp, ajunge în florării și, datorită măiestriei artiștilor, se metamorfozează, căpătând alte valori. Ca mai apoi, în casele oamenilor, să simbolizeze libertatea, reușind să aducă un aer proaspăt în agitația urbană.

Mai mult, “Sunflower Sensation este o transpunere în copilărie”, spune colega noastră, deoarece imaginea florii-soarelui este asociată cu viața rurală, cu vacanțele de vară la bunici. Cu ajutorul acestei colecții ne dorim ca oamenii să călătorească în timp, să se conecteze cu copilul din interior și să se elibereze, pentru câteva momente, de grijile vieții cotidiene. De asemenea, floarea-soarelui este deseori asemănată cu drumul spre litoralul românesc al Mării Negre, cu senzația de libertate din sezonul estival, cu mirosul sărat al apei și cu starea de vacanță.

 

De ce să dăruiești floarea-soarelui?

Așa cum ultimul nostru articol detaliază, produsele din colecția Sunflower Sensation sunt potrivite pentru persoana iubită, părinți, prieteni, reprezentând iubirea veșnică, dar și pentru absolvenți sau cei aflați la început de drum, ca semn de noroc. Însă noi credem că emoțiile transmise sunt mai importante decât ocazia cadoului. De aceea, ne dorim ca destinatarii să simtă, de la distanță, căldura sufletească a celui drag care s-a gândit la ei și a trimis un aranjament „rupt din soare”, cu ajutorul magnolia.ro. Recomandările noastre speciale sunt Buchet vesel cu floarea-soareluiBuchet “Summer Vibes” și Buchet însorit de vară.