magnolia.ro

Ce se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgență

26 Aprilie 2020
Ce se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgență

Starea de urgență instaurată în România odată cu răspândirea virusului COVID-19 a avut efecte negative asupra multor industrii, iar industria florilor a fost cu siguranță printre ele.

Am fost nevoiți să suspendăm temporar activitatea mai multor florării Magnolia aflate în centre comerciale, însă florăriile stradale au rămas deschise, dorindu-ne să rămânem la dispoziția celor care caută un cadou pentru cineva drag. În București, în timp ce numărul clienților care au vizitat florăria a scăzut, livrările de flori la domiciiu au crescut semnificativ. Clienții au apelat la comenzile online, iar o creștere importantă au avut-o și comenzile telefonice.

Pe lângă clienții obișnuiți cu florăria noastră online, am avut și clienți care au apelat pentru prima dată la serviciile de livrare la domiciliu, ocazie cu care au descoperit și avantajele acestui tip de a oferi flori, văzând că, indiferent de distanță, cadoul lor poate ajunge oriunde în România.

Florăria Magnolia București a luat toate măsurile pentru a se adapta  noii situații și a fi cât mai de ajutor clienților noștri, lucru care s-a văzut și în numărul foarte mare de mulțumiri și recenzii pozitive primite în această perioadă din partea expeditorilor, dar și a destinatarilor.

Ce flori au preferat bucureștenii în perioada de criză?

Bucureștenii au preferat să ofere flori de sezon precum lalele, frezii sau iriși, iar odată cu apariția bujorilor și a liliacului, acestea sunt și ele în topul preferințelor. Plantele de interior au început să fie mai căutate, fiecare dorindu-și să își creeze acasă un mediu cât mai plăcut.

În ceea ce privește mesajele transmise celor dragi, clienții noștri s-au dovedit inspirați și le-au adaptat, de multe ori, situației actuale. „Se spune că primul an de căsnicie este cel mai greu, la fel și prima lună de carantină împreună. Pe ambele le-am depășit cu brio! La mulți ani!” Acesta este, de exemplu, un mesaj pentru aniversarea primului an de căsnicie, ocazie cu care vedem că nu doar cei aflați la distanță și-au trimis flori, ci gesturile frumoase s-au păstrat și în izolare.

Ce se va întâmpla cu Florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgență?

Noi vom continua să tratăm situația cu aceeași responsabilitate și cu grijă sporită față de clienții noștri și față de angajați. Suntem atenți ca măsurile de igienă să fie respectate cu strictețe și de aici înainte, cu atât mai mult cu cât așteptăm să crească numărul celor care vor trece pragul florăriilor noastre.

Deși florăriile din mall-uri rămân momentan închise, Florăria Magnolia București (Str. Dorobanți, Nr. 54) îi așteaptă pe toți cei care vor să aducă o bucurie cuiva drag în condiții de siguranță. Comenzile online și livrările la domiciliu sunt în continuare soluția pentru cei care preferă să amâne ieșirea din casă sau contactul cu alte persoane.  Livrăm oriunde în România și începe să crească și lista cu țările în care putem livra din nou, așadar nu amânați să faceți pe cineva să zâmbească.

Ce se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgențăCe se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgențăCe se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgențăCe se va întâmpla cu florăriile Magnolia din București după ridicarea stării de urgență