magnolia.ro

Culoarea anului 2022 în Flori de Vară

22 Iunie 2022
Culoarea anului 2022 în Flori de Vară

În anii ’50 a fost fondat Institutul Pantone, sub forma unei tipografii din New York, iar  în prezent este autoritatea mondială a sistemelor de culori. Din 2000, la fiecare început al lunii decembrie, marea veste despre culoarea următorului an face încojorul lumii și influențează tendițele din toate domeniile.

 

Așa cum un fost articol magnolia.ro detaliază, 2021 a stat sub semnul a două culori, Ultimate Gray și galben Illuminating, reprezentând reînvierea speranței după perioada plină de provocări a anului 2020. Iar pentru 2022, culoarea anului este o nuanță dinamică de albastru, cu un subton viu de roșu-violet, ce aduce foarte mult cu imaginea întinselor câmpuri de lavandă, numită VERY PERI.

De ce VERY PERI?

Very Peri este „cea mai veselă și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”, combinând liniștea specifică a albastrului cu o infuzie de roșu energic. Potrivit vicepreședintelui institutului, Laurie Pressman, este pentru prima dată în istorie când se realizează o nouă culoare, în loc să se aleagă din paleta deja existentă. Iar mesajul este destul de clar, 2022 este anul schimbării, al inovării, al viitorului. Very Peri încurajează creativitatea, viziunea nouă și curiozitatea specifică spiritului tânăr deoarece “complexitatea acestei noi nuanțe evidențiază posibilitățile expansive care ne stau în față”.

 

 

VERY PERI în Flori de Vară

Culoarea anului se reflectă în modă, frumusețe, design, decorațiuni și, bineînțeles, artă florală. Categoria Flori de Vară, disponibilă pe magnolia.ro reunește cele mai iubite buchete și aranjamente de flori în culori vesele, fiind modalitatea perfectă de a transmite emoții sincere persoanelor dragi. În plus, această colecție ne prezintă Emoția Verii, buchetul sezonului, realizat în ton cu noile tendințe. Nuanțele calde ale trandafirilor se îmbină armonios cu albastrul bogatelor hortensii și movul delicatelor eustoma.

Fiecare culoare spune o poveste, care e povestea pe care tu dorești să o transmiți prin intermediul magnolia.ro?