magnolia.ro

Culoarea anului 2017 în buchetele de flori

27 Ianuarie 2017
Culoarea anului 2017 în buchetele de flori

Dacă anul trecut vedete au fost culorile roz-cuarţ şi albastru-seren, anul 2017 va sta sub semnul verdelui crud. Greenery– aceasta este culoare anului, desemnată de Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori.

Culoarea anului este determinată în urma unui studiu referitor la tendinţele momentului sesizate în lumea modei şi a design-ului şi raportându-se mai ales la produse ce urmează să fie lansate.

2017 va coincide, aşadar, din punct de vedere cromatic cu verdele proaspăt, o culoare vegetală ce aminteşte de natură şi de aerul proaspăt, fiind foarte revigorantă.

Vedem deja această nuantă de verde în noile colecţii vestimentare, iar producătorii obiectelor de design interior au pus şi ei accent pe prospeţimea verdelui. E de aşteptat ca greenery să fie adoptată drept culoarea anului în multe alte domenii. Arta florală nu face excepţie. În ce alt domeniu ai putea să pui mai frumos în evidenţă verdele crud dacă nu în cel care are la bază florile şi verdeaţa, elemente vegetale?

f5ac48dc10f48934f65df97852fbc574

Dacă vrei să fii în pas cu moda, poţi alege un buchet în care să predomine verdele crud. Această culoare vitalizantă o regăseşti la crizantemele Yoko Ono, la garoafele „Green trick” sau la Anthurium -varietatea „Pistache”.

De asemenea, un buchet ce conţine Molucella, hortensii verzi, ferigi sau Amaranthus va avea un aer proaspăt şi actual. Un element mai deosebit de culoare verde ce va da buchetului un aspect fermecător, devenind un punct de atracţie , ar putea fi capsulele verzi de mac sau bobiţele verzi de Hypericum. Iată câteva exemple de buchete în care verdele revigorant îţi atrage privirea:

Orice ai alege atunci când te gândeşti să dăruieşti un buchet de flori, nu uita să fii atent la detalii. Greenery va face din cadoul tău unul extrem de atractiv!

Culoarea anului 2017 în buchetele de floriCuloarea anului 2017 în buchetele de floriCuloarea anului 2017 în buchetele de floriCuloarea anului 2017 în buchetele de flori