magnolia.ro

Află ce buchete poţi dărui în sezonul rece

18 Ianuarie 2017
Află ce buchete poţi dărui în sezonul rece

Dacă te gândeşti la un buchet de primăvară, cu siguranţă îţi imaginezi un buchet colorat, plin de vitalitate. Dacă te gândeşti la vară sau la toamnă, probabil îţi vin în minte nuanţe de galben, roşu şi arămiu. Dar cum ar trebui să arate un buchet de iarnă prin care să impresionezi pe cineva drag?

Să dăruieşti flori în mijlocul iernii poate părea dificil. Ce culori să alegi, ce flori să conţină astfel încât să nu sufere din cauza frigului, să aibă sau nu accesorii?

Fiecare anotimp este o sursă de inspiraţie, aşa că artiştii florali recomandă să ţii cont de elementele reprezentative penru sezonul cu care vrei să se identifice buchetul. Astfel, un buchet de iarnă trebuie să conţină mici detalii care să te ducă cu gândul la frigul iernii, dar să aibă şi elemente calde, reconfortante.

Pentru cineva care iubeşte zăpada, un buchet cu flori albe este o alegere perfectă. Îi vei aminti de strălucirea zăpezii şi de prospeţimea aerului de munte. Poţi alege un buchet cu crini, orhidee albe, cu garoafe sau crizanteme. De asemenea, un aranjament floral cu crini, trandafiri albi şi orhidee va face senzaţie.

Pentru un contrast extreme de plăcut, floriştii recomandă inserţia în buchet a ramurilor de Ilex sau Hypericum. Fructele lor roşii, deosebit de decorative, se pretează foarte bine a fi combinate cu florile albe.

1484306701buchet_crini_si_hypericum_465_580                                  1484563246aranjament_cutie_trandafiri_crini_si_orhidee_465_580

Dacă alegi să oferi un buchet romantic, trandafirii roşii alăturaţi florilor albe vor fi un cadou aparte.

1484306565buchet_15_trandafiri_465_580

Nu uita de aromele iernii! Un buchet în care vedete sunt feliile de portocale sau beţişoarele de scorţişoară este o adevărată experienţă senzorială. Aceste elemente conferă căldură buchetului şi trezesc aproape în fiecare persoană senzaţia de protecţie , amintind de multe ori de copilărie, de atmosfera de acasă.

1484315622buchet_crizanteme_alstroemeria_si_accesorii_465_580                                    1484306432buchet_trandafiri_lalele_si_hypericum_465_580

Gândeşte-te la persoana căreia vrei să îi faci o bucurie şi la ce iubeşte cel mai mult în anotimpul rece. În acest fel îţi va fi uşor să alegi buchetul potrivit. Dacă nu eşti aproape de ea, îi poţi trimite flori acasă sau la locul de muncă, iar surpriza va fi şi mai mare.

Alegând buchetul potrivit, chiar şi persoanele care nu sunt foarte bune prietene cu iarna vor începe să o îndrăgească. Pentru că un buchet de flori evidenţiază frumuseţea fiecărui lucru.

Află ce buchete poţi dărui în sezonul receAflă ce buchete poţi dărui în sezonul receAflă ce buchete poţi dărui în sezonul receAflă ce buchete poţi dărui în sezonul receAflă ce buchete poţi dărui în sezonul receAflă ce buchete poţi dărui în sezonul rece