magnolia.ro

5 metode prin care poţi face pe cineva să zâmbească

10 Ianuarie 2017
5 metode prin care poţi face pe cineva să zâmbească

Să-i faci pe cei dragi să zâmbească ar trebui să fie o activitate constantă pentru fiecare dintre noi. Şi e un lucru extrem de uşor de îndeplinit. Trebuie doar să fim mai deschişi, mai atenţi la nevoile celorlalţi şi să acordăm puţin timp acestui aspect.

Iată câteva exemple de gesturi pe care le poţi face cu un minim de efort, dar care vor avea efecte mai mari decât te-ai aştepta:

1. Sună pe cineva drag cu care nu ai vorbit de mult timp. Pur şi simplu spune-i că îţi era dor să vă auziţi şi voiai să afli ce mai face. Te asigurăm că un zâmbet se va naşte imediat pe chipul persoanei dragi şi îl vei simţi de îndată în vocea ei.

2. Lasă bileţele cu mesaje frumoase. Dacă se întâmplă ca dimineaţa să te trezeşti şi să pleci de acasă înaintea celorlalţi membri ai familiei, lasă-le un bileţel prin care să le urezi o zi minunată sau să le spui că îi iubeşti. Cu siguranţă vor zâmbi când îl vor găsi.

3. Trimite cuiva drag un buchet de flori. Întotdeauna florile nasc zâmbete! Nu e nevoie să fie ziua lor de naştere sau o altă ocazie specială pentru a trimite flori celor dragi. Dacă într-o zi oarecare se vor trezi la birou sau acasă cu un buchet de flori de la tine, bucuria lor va fi cu siguranţă mai mare decât atunci când se aşteaptă la un astfel de gest.

Cu Florăria Magnolia, e simplu să faci gesturi spontane deoarece orice buchet comandat va ajunge la destinaţie în doar 2-4 ore, oriunde în România şi în cel mult 24 de ore oriunde în lume.

4. Ai auzit de la un prieten că îşi doreşte o anumită carte sau că i-ar plăcea să meargă la un anumit film sau la o piesă nouă de teatru? Fă-l să zâmbească fără să aştepţi nimic în schimb! Cumpără-i cartea sau cumpără bilete la film sau teatru şi mergeţi împreună! E un gest de prietenie ce va fi apreciat şi ţinut minte.

5. Trimite un filmuleţ amuzant cuiva care a avut o zi grea la muncă sau care trece printr-o perioadă mai dificilă. Zâmbetele ne ridică moralul, aşa că încearcă această metodă! Îţi va mulţumi!

Fii creativ şi vei găsi nenumărate metode prin care să aduci un zâmbet pe chipul prietenilor, al colegilor de muncă sau al persoanei iubite.

Zâmbetele sunt extrem de importante, aşa că ai grijă să fii înconjurat de ele!

5 metode prin care poţi face pe cineva să zâmbească5 metode prin care poţi face pe cineva să zâmbească