magnolia.ro

Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”

16 Decembrie 2016
Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”

Dacă vrei să îţi impresionezi prietenii cu bradul de Crăciun, trebuie să ţii cont de tendinţele anului 2016. La târgurile anuale dedicate acestei sărbători se stabilesc trendurile ce marchează fiecare Crăciun. În acest an, variantele sunt mai multe, așa că nu e prea greu să împodobești bradul într-un stil pe care îl iubești și să fii și în pas cu moda. Poţi opta pentru un brad la ghiveci, iar apoi poţi întrece orice aşteptări împodobindu-l cu accesorii îndrăzneţe.

Iată care sunt cele mai spectaculoase moduri în care bradul din casa ta nu va trece neobservat:


1. Bradul metalizat

5946f49efc9bf302397931e434bb63c9           b4e0b7dd6b9093cd62961c6e89c07dbb

2016 a fost un an în care culorile metalice au fost la mare căutare în ceea ce privește vestimentația, așa că moda se răsfrânge și asupra modului în care împodobim bradul. Auriu, argintiu, dar mai cu seamă cupru sau roz-auriu sunt culorile ce pot fi folosite cu succes pentru a avea un brad strălucitor care va atrage atenția tuturor.

2. Bradul în non culori

76f1cf7a2dd930b8cfad78bf02243890              ea0d961f40f79ade914fe6c08ec0158e

Da, trendul din acest an ne spune că putem renunţa la culoare dacă vrem să avem un brad extrem de modern. Cunoscut drept Neutral Noel, acest trend presupune împodobirea bradului în nuanţe de alb şi negru. Mai mult, dacă se alege un brad artificial, chiar el poate fi vopsit în alb sau negru, folosindu-se accesorii contrastante.

3. Bradul floral

bebbea3d240bff85471db9db5495a8b4

Să împodobești bradul cu flori sau să construiești un brad exclusiv din flori este un trend apărut recent care rămâne și anul acesta o opțiune. Dacă iubești lucrurile mai puțin convenționale, un brad cu flori este alegerea ideală. Poți folosi flori naturale sau artificiale. Alege nuanțele preferate și bucură-te împreună cu oaspeții tăi de multă culoare.

4. Bradul din țara zăpezii

Woodland Winter este unul dintre cele mai apreciate trenduri ale anului 2016. Acesta presupune ornarea bradului cu accesorii albe și cu elemente naturale precum conurile de brad. De asemenea, pentru ca natura să se regăsească în acest tip de brad, ornamentele ce înfățișează păsări sau mici animăluţe, cum ar fi veverițele, nu trebuie să lipsească. Un alt element definitoriu pentru acest trend este aspectul de brad nins.

 

f6d3a5a3777486f2e4bf6b9cef0ed59d

Ceea ce mai trebui să știi este că unele accesorii cu care suntem atât de obișnuiți nu ar mai trebui să se regăsească în bradul anului 2016. Bomboanele agățate în brad sau beteala multicoloră sunt mult prea învechite pentru un brad modern. Mult mai actuale sunt panglicile din materiale textile, iar, în ceea ce privește clasicele bomboane, se preferă crearea unui candy bar alături de masa festivă sau chiar așezarea lor înt-un coșuleț sub brad.

Creativitatea este ceea ce trebuie să te anime când începi ‘operațiunea bradul’. Poţi alege extravaganţa sau poţi adopta o variantă mai clasică. Important este să nu uiţi că şi bradul tău trebuie să aibă stil.

Sursa foto: Pinterest

Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”Ce trebuie să faci ca să ai un brad „în tendinţe”