magnolia.ro

Cele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva drag

09 Februarie 2023
Cele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva drag

În fiecare an, începutul primăverii este marcat de Mărțișor, o sărbătoare plină de bucurie, daruri și culoare. În această zi, baieții dăruiesc fetelor un șnur în alb și roșu, pentru a le aduce fericire și a le purta noroc. În unele zone ale țării, tradiția mărțișorului este schimbată, femeile dăruiesc bărbaților acesta simboluri. 

De asemenea, prima zi de primăvară anunță renașterea naturii, moment în care toate casele sunt pline de parfumul și farmecul celor mai frumoase flori. Cu această ocazie, poți mulțumi femeilor importante din viața ta, luna martie fiind luna dedicată femeii. 

În continuare, vom prezenta de ce se oferă și flori de Mărțișor, care sunt cele mai frumoase flori de 1 martie dar și ce alte cadouri mai poți face de 1 martie. 

lalele colorate martisor

De ce se oferă și flori de Mărțișor

Pe lângă accesoriile cu șnururi albe și roșii, florile sunt cele mai cunoscute cadouri de 1 Martie, fiind modalitatea perfectă de a întâmpina soarele și parfumul primăverii. Buchetele colorate se leagă de obiceiul Mărțișorului deoarece simbolizează speranța, renașterea naturii și începutul sezonului cald. 

În România, această tradiție a devenit un simbol al respectului și aprecierii pentru rolul și contribuția femeilor la societate. În prezent, florile sunt adesea dăruite de bărbați femeilor importante din viața lor, cum ar fi mamele, soțiile, fiicele și prietenele.

Buchetele de flori aduc în case lumina și toată energia naturii. De asemenea, prin dăruirea florilor transmiți mesaje, precum “Să ai o primăvară frumoasă!” sau “Începe primăvara zâmbind!”. 

Cele mai frumoase flori de 1 martie pentru cineva drag

Primăvara este anotimpul speranței și ce modalitate mai bună de a sărbători acest lucru decât cu flori proaspete, cu adevărat fermecătoare. Iată 5 flori populare de 1 Martie, care vor însenina orice grădină sau casă!

Lalele

Specialiștii Magnolia au declarat laleaua floarea anului 2023, datorită semnificațiilor și istoriei sale. Lalele sunt una dintre cele mai cunoscute flori de primăvară și se regăsesc în buchete vibrante, într-o varietate de culori și mărimi. Iată recomandările noastre de buchete de lalele! 

Buchet cu lalele roz și roșii - Un buchet de lalele ce transmite dragoste și apreciere, fiind cadoul perfect pentru persoana iubită. 

lalele roz si rosii

Buchet cu lalele delicate - Acest buchet este un simbol al bucuriei și este ideal de dăruit mamei. 

buchet lalele delicate

Buchet lalele roz - Simbolizează delicatețea și frumusețea. Acest buchet de flori este ideal de dăruit prietenei sau surorii tale. 

buchet lalele roz

Buchet lalele albe - Un cadou elegant, perfect pentru o persoană sensibilă. 

buchet lalele albe

Narcise

Narcisele sunt alte flori care vestesc primăvara, acestea vin într-o varietate de culori, inclusiv galben, portocaliu și alb. Se găsesc adesea crescând în câmpuri, pajiști și grădini, iar culorile lor strălucitoare și forma unică le fac o alegere populară pentru persoanele tale dragi.

Narcisele sunt un simbol al speranței și al noilor începuturi. Simpla prezență a narciselor va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze și umple încăperea cu energie pozitivă. 

Dacă nu ai inspirație pentru cadoul de 1 Martie, îți prezentăm două dintre cele mai populare alegeri cu narcise. 

Buchetul cu narcise și iriși - Un buchet plin de prospețime, ce va aduce culoare în casele celor dragi ție. 

buchet narcise irisi

Colorful garden - Un aranjament floral, unde narcise, zambile, frezii și iriși își întrepătrund miresmele și culorile puternice, dând naștere unei imagini fascinante.

aranjament colorat narcise

Zambile 

Zambilele sunt flori de primăvară parfumate care vin într-o gamă de culori, inclusiv albastru, violet, roz și alb. Ele reprezintă o completare excelentă pentru orice grădină și sunt perfecte pentru a parfuma casa ta.

Iată care sunt propunerile noastre de buchete cu zambile.

Buchet cu zambile parfumate - Un simbol al afecțiunii și al aprecierii, fiind foarte potrivite dacă vrei să faci un cadou membrilor familiei sau prietenilor.

buchet zambile

Buchet Purple Joy - Lalele delicate, într-o nuanță superbă de mov, și zambile pline de parfumul primăverii fac din acest buchet un cadou perfect pentru orice ocazie.

buchet zambile lalele

Aceste flori de primăvară sunt doar câteva dintre multele de care te poți bucura în timpul acestui anotimp. Indiferent dacă preferi flori parfumate, culori vibrante sau petale delicate, există o floare de primăvară care este perfectă pentru tine. 

Ce alte cadouri poți face de 1 martie

Cu siguranță, de 1 martie, dăruirea unui mărțișor este un gest simbolic, o tradiție ce merită păstrată. Dacă îți dorești să faci un cadou complet, adaugă mărțișorului tău flori sau alte cadouri. În continuare, venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri. 

Cadouri clasice 

Cadourile clasice sunt cele cu care nu poți da greș, precum un ursuleț de pluș, o cutie cu bomboane de ciocolată sau bijuterii. Mai mult, acestea rămân o alegere potrivită cu orice ocazie. 

buchet roz si ciocolata

Cadouri personalizate

Dacă știi foarte bine preferințele femeilor din viața ta, atunci optează pentru un cadou personalizat, precum o lumânare parfumată cu aroma ei preferată, o agendă cu logo-ul personalizat sau un album foto cu poze cu voi.

Experiențe

Dacă îți dorești să își amintească de această zi de 1 martie pentru toată viața, dăruiește-i experiențe! De exemplu, pentru mama ta poți rezerva un weekend la munte, unde vă puteți relaxa împreună. Pentru sora ta, dacă este o fire curajoasă, poți să îi oferi ocazia de a sări cu parașuta sau de a face alt sport extrem. Pentru soția ta poți opta pentru o cină la restaurant sau o excursie în destinația ei favorită. 

 

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar florile și mărțișoarele de 1 Martie vor aduce zâmbete pe chipurile femeilor speciale din viața ta. Sperăm că acest articol te-a ajutat să alegi cele mai frumoase flori de 1 Martie și te-a inspirat și cu alte idei de cadouri inedite. 

Pentru a te ajuta să creezi momente unice, îți stăm la dispoziție în fiecare zi, prin serviciul de consultanță și suport. Ne poți contacta pe chat-ul site-ului, pe mail sau telefonic 0759 031 085. 

 

Cele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva dragCele mai frumoase flori de 1 martie. Cum alegi buchetul potrivit pentru cineva drag