magnolia.ro

Ce se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia sa

12 Ianuarie 2023
Ce se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia sa

Pierderea unei persoane dragi nu este niciodată ușoară. Chiar dacă aceste momente sunt dificile, există unele lucruri ce pot alina tristețea și pot aduce puțină strălucire într-o atmosferă apăsătoare. Florile, prin simpla lor prezență, pot îmbunătăți starea de spirit a oamenilor îndurerați. Află ce se poate scrie pe panglica unei coroane funerare și care sunt cele 10 idei de mesaje pentru defunct și familia sa pe care vi le propunem. 

Simbolistica coroanelor funerare

Puțini știu că aranjamentele funerare au o simbolistică diferită, în funcție de florile din componență. Limbajul florilor a fost dezvoltat în epoca victoriană, iar această tradiție se păstrează și astăzi. Iată ce mesaje poartă florile funerare!

Crinii

Coroanele funerare cu crini sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru a aduce un ultim omagiu. Aceste flori simbolizează puritatea și nevinovăția sufletului ce a urcat la ceruri. Crinii albi, în special, simbolizează empatia și compasiunea, iar crinii orientali reprezintă viața veșnică. 

Trandafirii

Trandafirii sunt cele mai populare flori la nivel mondial, iar fiecare culoare are propriul său sens. În contextul unui eveniment ca înmormântarea, coroanele cu trandafiri albi simbolizează puritatea, smerenia și inocența, în timp ce trandafirii roșii exprimă dragoste și respect, iar cei roz reprezintă recunoștința față de decedat. Un trandafir galben este adesea oferit de prieteni pentru a exprima legătura profundă dintre cei doi.

Orhidee

Orhideea este una dintre cele mai elegante flori, iar coroanele funerare cu orhidee transmit respectul și admirația profunde.Orhideele roșii simbolizează afecțiunea, dar pot exprima și puterea și curajul. Orhideele albe reprezintă reverență, inocență și puritate. Orhideele galbene reprezintă prietenie, iar orhideele roz simbolizează recunoștința. 

Garoafe

Garoafa este o alegere simbolică și populară de floare pentru orice aranjament funerar deoarece este cunoscută pentru că reprezintă dragostea și afecțiunea pentru cei care au trecut în neființă. Coroanele cu garoafe exprimă puritatea, recunoștința și iubirea profundă față de persoana dragă ce nu se mai află printre noi. 

Hortensie

Hortensia reprezintă devotament, înțelegere și prietenie adevărată. Această semnificație este exact motivul pentru care sunt o alegere atât de preferată pentru florile funerare. 

Gerbera

Gerbera simbolizează relația apropiată dintre tine și persoana care a trecut în neființă. Coroanele funerare cu gerbera exprimă atât prietenie și recunoștință, cât și iubire și respect. 

inima funerara cu trandafiri

Ce se scrie pe panglica unei coroane funerare

După trecerea în neființă a unei persoane dragi, trimiterea unui mesaj, alături de o coroană funerară, poate fi un gest consolator atât pentru tine, cât și pentru familia îndoliată. 

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a-ți lua rămas bun de la o persoană dragă, poate fi greu să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simți.

Deoarece poate fi extrem de greu să rezumi tristețea și să oferi sprijinul familiei în câteva cuvinte, vă prezentăm o serie de idei de mesaje pentru a vă transmite condoleanțele.

Idei de mesaje pentru defunct

Considerăm că florile funerare constituie o ultimă conversație purtată cu persoana ce a trecut în neființă. Pentru a te ajuta să îți transmiți emoțiile profunde, iată care sunt ideile noastre de mesaje pentru defunct pe care le poți scrie pe panglica unei coroane. 

  1. Nu te vom uita niciodată!

  2. Vei rămâne mereu în inimile noastre!

  3. Te purtăm în sufletele noastre!

  4. Zbor lin către îngeri!

  5. Te purtăm mereu în amintiri!

  6. Te vom iubi mereu!

  7. Odihnă veșnică!

  8. Prețuire și amintire eterne!

Mesaje de condoleanțe pentru familia sa

În aceste momente triste, familia decedatului are nevoie de sprijinul tău, iar dăruirea florilor și a unui mesaj din suflet, cu siguranță, vor ajuta. Iată ce propunem noi să scrii pe panglica unei coroane funerare pentru a-ți arăta suportul moral pentru familia îndoliată. 

  1. Sincere condoleanțe familiei!

  2. Suntem alături de voi!

  3. Vă transmitem iubirea noastră!

  4. Ne pare rău pentru pierderea suferită!

Recomandări de coroane funerare

Dacă ai pierdut pe cineva drag sau cineva apropiat a suferit o pierdere, poți transmite un ultim omagiu sau condoleanțele tale. Pentru a alina tristețea familiei îndoliate, dar și pentru a purta, în plan simbolic, o ultimă conversație cu persoana decedată, dăruiește o coroană funerară specială. 

Acestea sunt recomandările noastre de coroane funerare, pe care le putem livra în doar câteva ore, oriunde în România. 

Coroana funerara cu gerbera

Coroana funerară cu gerbera albă și garoafe verzi este completată perfect de micile flori de gypsophila. Această coroană elegantă simbolizează puritatea și transmite sincere condoleanțe familiei. 

coroana funerara gerbera alba

Coroană funerară cu trandafiri roz

Coroana funerară cu trandafiri roz amintește de bucuria pe care persoana decedată a adus-o celor din jur, pe parcursul acestor ani. Plină de trandafiri de culoare roz, această coroană va celebra viața unei persoane dragi care nu va fi uitată niciodată.

coroana funerara trandafiri roz

Coroană funerară cu garoafe albe

Coroană funerară cu garoafe albe este modul prin care poți transmite un ultim gând bun sau prin care poți fi alături de familia persoanei plecate dintre noi. Garoafele sunt simbolul afecțiunii, așa că vor transmite mesajul tău în cel mai frumos mod.

coroana funerara garoafe albe

Coroană funerară cu trandafiri

Coroană funerară cu trandafiri este un semn al prețuirii pentru persoana dispărută. Trandafirii sunt un simbol al iubirii, iar iubirea poate fi transmisă chiar și când cineva drag nu mai este.

coroana funerara cu trandafiri

Coroană funerară cu flori albe

Coroană funerară cu flori albe este compusă din elegantele cale albe, trandafiri și crini orientali, alături de frunze de eucalipt. Această coroană simbolizează inocența sufletului, dar și admirația purtată celui ce a plecat dintre noi. 

coroana funerara flori albe

Coroană funerară cu orhidee și trandafiri

Coroană funerară cu orhidee și trandafiri, alături de garoafe și anthurium, este o alegere foarte bună atunci când vrei să transmiți un ultim omagiu unei persoane pe care ai respectat-o mult. Această coroană transmite admirație și considerație față de cel ce a trecut în neființă. 

 coroana funerara orhidee trandafiri

Trăirile din aceste momente dificile nu se pot exprima în cuvinte, iar florile sunt mesagerul perfect al emoțiilor profunde resimțite în această perioadă. Suntem alături de tine și ne pare rău pentru pierderea ta! Sperăm că acest articol te-a ajutat să afli ce se scrie pe panglica unei coroane funerare, dar și cu ce flori poți transmite cât mai bine gândurile tale. 

 

Ce se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia saCe se poate scrie pe panglica unei coroane funerare. 12 idei de mesaje pentru defunct si familia sa