magnolia.ro

Ce înseamnă numele de Constantin și Elena și ce cadouri li se potrivesc celor care poartă aceste nume

17 Mai 2022
Ce înseamnă numele de Constantin și Elena și ce cadouri li se potrivesc celor care poartă aceste nume

De foarte multe ori numele pe care îl purtăm are un efect puternic asupra noastră. Se poate vorbi despre efecte  la nivel psihologic, spiritual, al personalității și modului de acțiune în diferite situații. Nu întâmplător se spune că numele ne influențează destinul.

De-a lungul timpului, mulți au optat pentru nume cu semnificaţii religioase, așa cum este și cazul numelor Constantin și Elena.

Pe cei care poartă numele Sfinților Constantin și Elena îi sărbătorim în fiecare an pe 21 mai. Dar știi ce semnifică mai exact aceste nume și ce cadouri li se potrivesc atunci când dorim să le facem o surpriză de ziua lor onomastică?

Constantin vine de la numele grecesc Konstantinos sau de la latinescul Constantinus, ambele derivate din cuvântul “constans” care înseamnă constant, stabil, statornic, neschimbător. Despre cei care poartă acest nume se spune că sunt optimiști, perfecționiști și, așa cum le spune și numele, foarte stabili și de neclintit atunci când iau o decizie. Sunt foarte expresivi și se îndreaptă de multe ori în carieră înspre profesii precum profesori, actori sau preoți.

Dacă vorbim despre ce cadou li se potrivește, alege ceva creativ. Cadourile banale nu sunt pentru cei ce se numesc Constantin.

Un cadou care te-ar putea scoate din încurcătură este un aranjament floral deosebit. Realizat pe o sticlă de vin spumant, acest aranjament este ornat cu o floare elegantă de Strelitzia, iar panglica aranjată sub forma unui papion creează o imagine cu adevărat inedită. Cei cu numele de Constantin vor aprecia un astfel de cadou.

Elena este un nume de origine greacă și înseamnă rază de soare. Semnificația acestui nume se regăsește foarte bine în modul de a fi al celor ce îl poartă. Sunt firi deschise, energice, active și independente. Cu un caracter puternic, femeile care se numesc Elena se simt bine când dețin controlul și le plac provocările, atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi.

Ce flori li se potrivesc cel mai bine? Nu încape îndoiala că un buchet în nuanțe de galben sau portocaliu, asemeni razelor de soare, le va încânta.

Poți opta pentru un buchet monocromatic, dar și pentru buchete mixte, în nuanțe solare. Acest buchet cu crini galbeni și trandafiri albi poate fi o alegere inspirată.

Dacă, totuși, îți dorești un buchet mai sobru, nuanțele de vișiniu sunt și ele potrivite pentru persoanele cu numele Elena.

Mai multe idei de cadouri pentru sărbătoriți găsești în colecția Flori de Sf. Constantin și Elena. Poți comanda buchetul sau aranjamentul preferat online, iar el va fi livrat în ziua de Constantin și Elena direct acasă la sărbătoriți.