Home»Livrări flori la domiciliu»Ce înseamnă numele de Constantin și Elena și ce cadouri li se potrivesc celor care poartă aceste nume

Ce înseamnă numele de Constantin și Elena și ce cadouri li se potrivesc celor care poartă aceste nume

1495110702cosulet_cu_flori_colorate_465_580

De foarte multe ori numele pe care îl purtăm are un efect puternic asupra noastră. Se poate vorbi despre efecte  la nivel psihologic, spiritual, al personalității și modului de acțiune în diferite situații. Nu degeaba se spune că numele ne influențează destinul.

Există diferite surse de inspirație pentru numele pe care părinții îl aleg copiilor. De-a lungul timpului, mulți au optat pentru nume cu semnificaţii religioase. Aşa este şi cazul celor care au ales numele de Constantin sau Elena pentru copiii lor. Pe cei care poartă numele Sfinților Constantin și Elena îi sărbătorim în fiecare an pe 21 mai. Dar ce semnifică mai exact aceste nume și ce cadouri li se potrivesc atunci când dorim să le facem o surpriză de ziua lor onomastică?

Constantin vine de la numele grecesc Konstantinos sau de la latinescul Constantinus, ambele derivate din cuvântul “constans” care înseamnă constant, stabil, statornic, neschimbător. Despre cei care poartă acest nume se spune că sunt optimiști, perfecționiști și, așa cum le spune și numele, foarte stabili și de neclintit atunci când iau o decizie. Sunt foarte expresivi și se îndreaptă de multe ori în carieră înspre profesii precum profesori, actori sau preoți.

Dacă vorbim despre ce cadou li se potrivește, alege ceva creativ. Cadourile banale nu sunt pentru cei ce se numesc Constantin.  Un cadou ce te-ar scoate din încurcătură este un aranjament în coș cu plante.  Poți alege și un aranjament ce conține o sticlă de vin dacă știi că destinatarul ar aprecia un astfel de cadou.

Aranjament cu plante pentru barbati

Elena este un nume de origine greacă și înseamnă rază de soare. Semnificația acestui nume se regăsește foarte bine în modul de a fi a celor ce îl poartă. Sunt firi deschise, energice, active și independente.  Cu un caracter puternic, femeile care se numesc Elena se simt bine când dețin controlul și le plac provocările, atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi.

Ce flori li se potrivesc cel mai bine? Nu încape îndoiala că un buchet în nuanțe de galben sau portocaliu, asemeni razelor de soare, le va încânta. Dacă este vorba despre o doamnă mai sobră, se pot alege nuanțe de vișiniu.

1494500586buchet_crini_gerbera_si_trandafiri_465_5801494586520buchet_crini_si_crizanteme_465_580 1494502398buchet_cu_flori_galbene_si_portocalii_465_580

Mai multe idei de cadouri pentru sărbătoriți găsești în colecția Flori de Sf. Constantin și Elena. Poți comanda buchetul sau aranjamentul preferat online, iar el va fi livrat în ziua de Constantin și Elena direct acasă la sărbătoriți.