Cadouri pentru Ziua Tatălui

Orice zi poate fi motiv de a ne celebra părinţii, însă, începând din 2010, există şi în România două zile speciale în care îi sărbătorim. Dacă în prima duminică a lunii mai sărbătorim Ziua mamei, în cea de-a doua duminică a aceleiaşi luni, este Ziua tatălui, ziua în care fiecare tată ar trebui să primească un semn de apreciere de la copiii săi.

Rolul celor două sărbători este de a sublinia importanţa egală a ambilor părinţi în viaţa copilului şi în cea de familie, în general. Ziua tatălui are o tradiţie mult mai lungă în alte state. În această zi copiii organizează o serie de activităti, în special în şcoli, în care sunt implicaţi şi taţii. Este o zi în care copiii îşi arată dragostea şi respectul pentru tată, această zi având şi scopul de a consolida relaţia copil-tată, extrem de importantă în dezvoltarea emoţională a fiecăruia.

Indiferent de vârstă, gesturile frumoase nu trebuie uitate în această zi. Florăria Magnolia îți sugerează câteva cadouri care ar bucura pe oricine în această zi specială. Arată-i ce simţi pentru el şi comandă din categoria noastră de cadouri pentru bărbaţi cel mai potrivit dar.

Fie că alegi un aranjament cu o sticlă de băutură, o plantă decorativă sau un aranjament floral pentru domni, cu siguranţă impactul va fi mai mare decât te-ai aştepta. Surprinde-ţi tatăl de ziua lui cu un cadou inedit!