magnolia.ro

Cadouri pentru Ziua Tatalui

02 Mai 2022

Orice zi poate fi motiv de a ne celebra părinţii, însă, începând din 2010, există şi în România două zile speciale în care îi sărbătorim. Dacă în prima duminică a lunii mai sărbătorim Ziua mamei, în cea de-a doua duminică a aceleiaşi luni, este Ziua tatălui, ziua în care fiecare tată ar trebui să primească un semn de apreciere de la copiii săi.

Rolul celor două sărbători este de a sublinia importanţa egală a ambilor părinţi în viaţa copilului şi în cea de familie, în general. Ziua tatălui are o tradiţie mult mai lungă în alte state. În această zi copiii organizează o serie de activităti, în special în şcoli, în care sunt implicaţi şi taţii. Este o zi în care copiii îşi arată dragostea şi respectul pentru tată, această zi având şi scopul de a consolida relaţia copil-tată, extrem de importantă în dezvoltarea emoţională a fiecăruia.

Indiferent de vârstă, gesturile frumoase nu trebuie uitate în această zi. Florăria Magnolia îți sugerează câteva cadouri care ar bucura pe oricine în această zi specială. Arată-i ce simţi pentru el şi comandă din categoria noastră de cadouri pentru bărbaţi cel mai potrivit dar.

Fie că alegi un aranjament cu o sticlă de băutură, o plantă decorativă sau un aranjament floral pentru domni, cu siguranţă impactul va fi mai mare decât te-ai aştepta. Surprinde-ţi tatăl de ziua lui cu un cadou inedit!

Cadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua TataluiCadouri pentru Ziua Tatalui
Etichete: