magnolia.ro

Ce flori să dăruiești femeilor din zodia Balanță

22 Septembrie 2020
Ce flori să dăruiești femeilor din zodia Balanță

Când vrei să dăruiești un buchet de flori cuiva născut în zodia Balanță, tine cont de ceea ce i se potrivește. Persoanele din zodia Balanță sunt calde, amabile, romantice, dar le caracterizează o ambiție aparte și spiritual justițiar.

Floarea care se potrivește cel mai bine cu aceste caracteristici și care este desemnată floarea zodiei Balanță este trandafirul. Indiferent de culoare, trandafirii o vor încânta de fiecare dată pe femeia născută sub acest semn zodiacal.

Totuși, având în vedere romantismul balanțelor, îndreaptă-te mai degrabă spre trandafirii roz. Vor fi cu siguranță apreciați cu orice ocazie.

Pe lângă trandafiri, florile albastre sunt o bună alegere atunci când vrei să îți arăți sentimentele pentru persoanele dragi din zodia Balanță.  Te poți orienta spre hortensii, lavandă, aster. Despre hortensii chiar se spune că, prin forma de stea a florii, reprezintă balanța între polii opuși, deci este floarea perfecta pentru nativii din Balanță.

Cu un simț estetic dezvoltat și fiind o adevărată iubitoare a artei, femeia Balanță va aprecia întotdeauna un buchet armonios, creat cu bun gust.

Întotdeauna în căutarea echilibrului și a liniștii interioare, florile sunt cadoul ideal pentru Balanțe. Dacă nu poți oferi un buchet personal, comandă flori online și surprinde persoana dragă chiar și de la distanță. Prin serviciile de livrare flori la domiciliu, gândul tău frumos și buchetul sau aranjamentul floral ales vor ajunge în doar 2-4 ore la destinație!

Ce flori să dăruiești femeilor din zodia BalanțăCe flori să dăruiești femeilor din zodia BalanțăCe flori să dăruiești femeilor din zodia BalanțăCe flori să dăruiești femeilor din zodia BalanțăCe flori să dăruiești femeilor din zodia Balanță