magnolia.ro

Ce flori preferă femeile din zodia Fecioară

25 August 2020
Ce flori preferă femeile din zodia Fecioară

Femeile din zodia Fecioară sunt persoane organizate, disciplinate și le place să dețină controlul, având un simț practic destul de bine dezvoltat. Aceste caracteristici se reflectă și în lucrurile pe care le apreciază sau în pasiunile lor. Tocmai de aceea, când ai de gând să le oferi un buchet de flori, este bine să ții cont de ceea ce le reprezintă cel mai bine.

Având în vedere firea sa analitică și simțul critic ce o caracterizează, buchetul pe care îl dăruiești femeii din zodia Fecioară trebuie să fie perfect. Tocmai de aceea, este recomandat să nu riști prea mult cu tipul florilor pe care le alegi și să optezi pentru buchete mai degrabă clasice.

Îi plac crinii, trandafirii, gladiolele, crizantemele și hortensiile, însă dacă nu cunoști foarte bine preferințele persoanei la care vor ajunge florile, este recomandat să nu mixezi prea multe culori sau specii în același buchet. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. În ceea ce privește culorile, albul, roșul și galbenul sunt cele mai bune alegeri. Poți opta chiar pentru un buchet monocrom.

Foarte important este să acorzi atenție și formei buchetului. Pentru că le place ordinea, un buchet rotund, cu forme bine definite, va fi pe placul nativelor din zodia Fecioară.  Florile trebuie să fie bine evidențiate în buchet.

Recunoscută pentru latura sa practică, femeia Fecioară se bucură mult când primește cadou plante în ghiveci. Alege violetele africane sau iedera și cu siguranță o vei surprinde în mod plăcut.

Poate nu te-ai gândit vreodată că zodia persoanei căreia vrei să îi oferi un buchet de flori te poate ajuta în alegerea florilor, dar iată că este posibil. Caracteristicile fiecărei zodii spun multe despre preferințele fiecărei persoane, așa că orice detaliu ce te poate face să alegi cadoul perfect este de reținut.

Ce flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia FecioarăCe flori preferă femeile din zodia Fecioară