magnolia.ro

Care este povestea colectiei pentru Maria?

10 August 2022
Care este povestea colectiei pentru Maria?

15 august este aproape și peste 2,2 milioane de români poartă numele sau derivate ale numelui Sfintei Maria, numită și Fecioara Maria sau Maica Domnului care a fost, conform scrierilor Noului Testament, mama lui Iisus din Nazaret.

Se sărbătorește onomastica de 15 august?

Există o dilemă la nivel național când vine vorba de sărbătoarea de Sfănta Maria, 15 august marchează Adormirea Maicii Domnului, mulți români considerând că nu este potrivită urarea „La mulți ani” acum, ci pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică.

Însă, Biserica nu consideră greșit celebrarea pe 15 august deoarece sărbătoarea este considerată plină de bucurie. Moartea Maicii Domnului este mutare la Viață, după cum reiese și din troparul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului: „Mutatu-te-ai la viață ceea ce ești Maica Vieții”.

Cum am creat colecția de Sfânta Maria?

Pentru noi, cea mai importantă parte a serviciilor Magnolia este faptul că oferim o experiență unică, iar cei dragi ție au parte de surpriza mult dorită, de momentul prețios creat de tine.

Când vine vorba de Maria, cu toții știm cel puțin două persoane ce poartă numele sau derivate ale acestui nume, femei sau bărbați, prieteni sau colegi, parteneri de afaceri sau de viață, fiind imposibil să fim fizic lângă toți. Din acest motiv, am creat colecția de Sfânta Maria, pentru a reuși să fim spiritual alături de cei dragi nouă, să îi facem să se simtă speciali și să le aducem zâmbetul pe buze, oferindu-le florile preferate și felicitarea cu mesaje scrise din suflet.

Care sunt recomandările noastre pentru cadoul Mariei?

Buchetul de flori Maria, de un alb imaculat, simbolizând puritatea, inocența numelui Maria. Compoziția sa este una pe cât de simplă, pe atât de complexă, transmițând sentimente profunde.

buchet de flori MariaAranjamentul cu gladiole și trandafiri roșii, o lădiță plină cu florile pasiunii și optimismului, alegerea potrivită pentru o persoană energică și creativă.

Aranjament cu gladiole si trandafiri rosiiAranjament cu flori albe și roz, potrivit atât pentru o doamnă rafinată, datorită nuanțelor pastelate, dar este o alegere bună și atunci când vrei să oferi un cadou unei persoane foarte tinere.

cutie cu flori albe si rozDar pentru Marian?

Cadoul recomandat pentru Marian este aranjament cu vin rosé și trandafiri ce nu va trece neobservat. Acest aranjament este realizat pe o sticlă de vin rosé, un vin lejer, proaspăt și aromat, perfect pentru zile însorite. Are o identitate aromatică aparte, florală și seducătoare, distinct fructată de fragi și flori de portocal. Sticla de vin capătă un aspect elegant datorită accesorizării cu trandafiri portocalii, garoafe Green Trick și fructe de Hypericum.

arajament cu vin rose si trandafiriNu e niciodată prea târziu să realizezi surpriza perfectă pentru cei dragi ție, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să creezi momente prețioase în 2-4 ore!

Care este povestea colectiei pentru Maria?Care este povestea colectiei pentru Maria?Care este povestea colectiei pentru Maria?Care este povestea colectiei pentru Maria?