magnolia.ro

6 noi motive din Colectia de Lux pentru a impresiona pe cineva drag

20 Iulie 2022
6 noi motive din Colectia de Lux pentru a impresiona pe cineva drag

 Colecția de Lux disponibilă pe magnolia.ro a fost creată special pentru cei ce vor să emoționeze persoanele dragi prin intermediul unor buchete absolut fermecătoare și a unor aranjamente florale luxuriante. De asemenea, produsele din această colecție sunt ideale pentru a marca evenimentele importante, realizând o surpriză de neuitat.

În continuare vă vom prezenta cele 6 noi motive din Colecția de Lux pentru a impresiona pe cineva drag, fiecare fiind potrivit pentru un anumit eveniment sau o tipologie umană.

 Buchet de lux „Vis în Monaco” 

Acest buchet îmbină bogatele flori albastre de hydrangea cu eleganța trandafirilor și a orhideei, creând un contrast ce teleportează pe oricine pe Riviera Franceză, la un apus în luxuriantul Monaco. Datorită coloristicii aparte, buchetul este ideal pentru persoanele creative, dar mai ales pentru cele curajoase, ce îndrăznesc să viseze.

 

 

Buchet de lux „Sweet Fantasy” 

Un buchet de lux ce îmbină delicatele flori roz de hydrangea și hermosa cu vivacitatea eustomei mov, totul fiind armonizat de albul trandafirilor ramificați. Frunzele de monstera îl transpun într-un cadru natural și îl fac perfect pentru o persoană îndrăzneață, ce dorește să iasă din zona de confort, depășind propriile limite.

 

 

Aranjament de lux „Paradis Tropical” 

Acest aranjament de lux reprezintă o evadare din agitația urbană, florile exotice viu colorate transpunând pe oricine într-o zonă tropicală, călduroasă, lipsită de grijile cotidiene. Este potrivit atât pentru doamne, cât și pentru domni, forma specială îl face alegerea perfectă pentru evenimente elegante, conferințe sau întâlniri de afaceri.