magnolia.ro

Cadouri şi flori pentru Ziua copiilor

27 Mai 2016
Cadouri şi flori pentru Ziua copiilor

Fiecare eveniment din vieţile noastre trebuie marcat în cel mai frumos mod. Se apropie Ziua internaţionala a copiilor şi Florăria Magnolia a pregătit pentru această zi specială o secţiune dedicată copiilor. Nu de fiecare dată e uşor să alegem cadourile pentru cei mici, astfel încât să nu fie banale. Tocmai de aceea, îţi propunem un dar mai altfel. Considerăm că florile sunt potrivite pentru orice vârstă, iar dacă le completezi cu dulciuri, cei mici vor fi cu adevărat încântaţi. Poţi comanda flori pentru copii, dulciuri sau aranjamente deosebite, iar noi le livrăm direct la domiciliu!
Am pregătit coşuri cu flori şi dulciuri, animăluţe din flori şi buchete de flori pentru ziua copiilor. Poţi comanda un ursuleţ din flori, un căţel din flori sau un fluturaş din flori, aranjamente ce vor face senzaţie printre copii. De asemenea, buchetele colorate pentru fetiţe şi aranjamentele în coş cu flori şi dulciuri sunt alegeri cu care nu vei da greş.

Indiferent de vârstă, cu toţii ne amintim cu drag de copilărie şi ne-am bucura să primim un cadou de 1 iunie. Tocmai de aceea, produsele noastre sunt potrivite atât pentru cei mici, cât şi pentru cei ce păstrează copilăria în suflet şi cărora vrei să le faci o surpriză neaşteptată.

Cadouri şi flori pentru Ziua copiilorCadouri şi flori pentru Ziua copiilor