magnolia.ro

Flori pentru Constantin şi Elena

12 Mai 2016
Flori pentru Constantin şi Elena

În data de 21 mai creştinii ortodocşi îi sărbătoresc pe Sfinţii Constantin şi Elena. Constantin I sau Constantin cel Mare a fost împăratul roman ce a făcut posibilă libertatea bisericii creştine în Imperiul Roman. Susţinut de mama sa, Elena Augusta, împăratul Constantin a luptat pentru creştinism, iar azi biserica ortodoxă şi cea catolică îi recunosc ca având un rol important în isoria creştinismului.

În România, peste 1.8 milionae de oameni îşi sărbătoresc onomastica cu ocazia zile de Constantin şi Elena. Ca de fiecare dată, Florăria Magnolia vă recomandă cele mai frumoase buchete sau daruri florale pentru a fi dăruite celor dragi care îşi aniversează numele.

Din colecţia noastră de buchete pentru Constantin şi Elena, puteţi alege buchete special create pentru această sărbătoare, precum şi cadouri pentru domnii cu numele de Constantin.

Un buchet colorat, cu flori proaspete şi vesele poate fi darul perfect pentru o persoană dragă ce poartă numele de Elena, Ileana sau Lenuţa.

Pentru domnii cu numele de Constantin sau derivate ale acestuia, puteţi alege o sticlă de şampanie sau de vin ornată cu flori deosebite sau un aranjament din categoria Flori pentru bărbaţi.