magnolia.ro

Florile şi energiile în Feng Shui

05 Ianuarie 2016
Florile şi energiile în Feng Shui

Florile, pe lângă frumuseţea lor binecunoscută, mai au şi un alt rol în locuinţele noastre. Energia emanată de flori nu trebuie neglijată, mai ales dacă ţinem cont de principiile feng shui. Ele spun că există flori cu energii pozitive, flori responsabile pentru diferite aspecte, cum ar fi sănătatea, dragostea, longevitatea, bunăstarea. Dacă urmăm regulile impuse de feng shui, energia vitală (chi) va circula astfel încât să creeze armonie şi abundenţă.

Vă prezentăm care sunt florile cu cea mai bună energie, flori pe care le puteţi comanda de pe site-ul nostru pentru a le face cadou sau pentru a aduce chi-ul în propria locuinţă.

Orhideea este simbolul ferilităţii, al noilor începuturi. Tocmai de aceea, este recomandat a fi ţinută în dormitor. Atât plantele în ghiveci, cât şi florile tăiate au efecte benefice. Este şi simbolul evoluţiei spirituale şi al purităţii.

Comandă orhideea Phalaenopsis

Comandă un buchet cu Cymbidium

Crizantema atrage norocul, reprezentând energia Yang. Este floarea cu care budiştii împodobeau altarele şi floarea care atrage echilibrul. Un buchet cu crizanteme este oricând un cadou minunat.

Comandă un buchet cu crizanteme

Bujorul este folosit în Feng Shui pentru a atrage dragostea sau pentru păstarea unei căsnicii fericite. Buchetele cu bujori atrag, la rândul lor, norocul în cuplu.

Hortenzia este floarea iluminării. Are efecte pe plan spiritual, ajutându-ne să ne regăsim. Este şi simbolul dragostei şi al gratitudinii.

Comandă un buchet cu hortenzii

Narcisa aduce succes în carieră. Este floarea care poate scoate la suprafaţă talente ascunse şi atrage împlinirea pe plan profesional. Se recomandă să oferim un buchet cu narcise cuiva care urmează să meargă la un interviu. De asemenea, în noaptea dintre ani, un buchet cu narcise aşezat pe masă ne va asigura bunăstarea în anul următor.