magnolia.ro

Cadouri florale pentru casă nouă

12 Noiembrie 2015
Cadouri florale pentru casă nouă

Când suntem invitaţi la inaugurarea unei case, nu se cuvine să nu oferim un dar gazdelor. Cadoul perfect poate fi dificil de ales, însă, indiferent de ceea ce hotărâţi să dăruiţi, sugestia noastră este să nu uitaţi de flori. Puteţi opta pentru un buchet, un aranjament sau pentru o plantă la ghiveci. Acestea pot fi cadouri de sine stătătoare sau pot acompania un obiect decorativ sau un cadou practic, despre care ştiţi că este dorit de către gazde.

Florile nu dau niciodată greş, aşa că Florăria Magnolia vă ajută cu cele mai potrivite daruri florale.

Buchete de flori

Dacă doriţi să oferiţi un buchet, vă sugerăm să îl alegeţi astfel încât să aibă semnificaţii aparte. Un buchet care conţine fire de bambus ar fi extrem de potrivit. Bambusul este aducător de noroc, fiind denumit şi planta fericirii.
Buchet cu trandafiri, gerbera şi bambus
Buchet cu trandafiri, gerbera, bambus

Aranjamente florale

Un alt tip de cadou poate fi reprezentat de un aranjament floral ce poate conţine flori tăiate sau plante la ghiveci. Ambele sunt la fel de potrivite. Vă puteţi baza alegerea pe preferinţele celor care vor primi cadoul.
Dacă ştiţi că s-ar bucura de un aranjament festiv, alegeţi un aranjament cu crini ce conferă eleganţă încăperii şi generează o energie pozitivă, dând senzația de protecție, confort psihic și liniște.

Aranjament cu crini în vas
Aranjament cu crini

Pentru o atenţie care să dureze în timp, vă sugerăm un aranjament cu plante de interior la ghiveci. O combinaţie între plante decorative prin flori şi unele ce decorează prin frunze este ideală. Dacă i se adaugă câteva accesorii vesele, efectul va fi garantat.

Aranjament cu plante de interior
Plante la ghiveci

Pentru a însufleţi o casă nouă şi a-i da o energie pozitivă, este nevoie şi de prezenţa plantelor. Vă recomandăm să oferiţi plante cunoscute pentru efectele lor benefice asupra psihicului şi a atmosferei din casă.
Spathiphyllum, cunoscut popular şi drept „Crinul păcii” este, aşa cum îi spune şi numele, responsabil de armonia din familie. O astfel de plantă, pe lângă extraordinara capacitate de a purifica aerul, poate facilita buna înţelegere între membri familiei.

Spathiphyllum
1361372474Copy_of_Spathiphyllum_in_ghiveci_1ar

Orhideele au legătură cu succesul profesional, aşa că şi ele pot fi oferite pentru a fi amplasate în birou. Planta banilor (Pachira) este, de asemenea, adecvată pentru oamenii de afaceri şi nu numai.
https://www.magnolia.ro/aranjament-phalaenopsis-mov-cu-doua-tije-florale-bogate-182.html

Orhideea Phalaenopsis

Indiferent dacă vorbim despre plante la ghiveci, buchete de flori sau aranjamente, ele nu trebuie să lipsească atunci când trecem pragul unei case noi. 

Cadouri florale pentru casă nouăCadouri florale pentru casă nouăCadouri florale pentru casă nouă