magnolia.ro

Ce cadouri facem de Anul Nou?

29 Decembrie 2015
Ce cadouri facem de Anul Nou?

Anul Nou este momentul în care ne punem dorinţe, ne facem planuri pentru noul an, dar, mai presus de toate, e motiv de bucurie. Indiferent de tradiţiile fiecărui popor, de Revelion toată lumea se adună pentru a sărbători trecerea în noul an.

În multe ţări există tradiţia ca cei apropiaţi să-şi facă daruri în noaptea dintre ani. De asemenea, ştim că la miezul nopţii este obligatoriu să ciocnim un pahar de şampanie şi să ne urăm cele mai frumoase lucruri pentru anul ce vine. Florăria Magnolia a îmbinat cele două obiceiuri şi vă oferă posibilitatea să faceţi un cadou floral cu o sticlă de băutură inclusă. Fie că vă petreceţi Revelionul cu oameni dragi cărora doriţi să le faceţi o bucurie, fie că nu reuşiţi să ajungeţi la petrecerea de Anul Nou, însă vreţi să trimiteţi un cadou, îl puteţi alege dintre numeroasele noastre aranjamente cu băutură pe cel potrivit.

Dacă doriţi să ataşaţi unui buchet de flori sau unui aranjament floral altă sticlă de băutură, puteţi alege dintre cadourile noastre şampania cu particule de aur, şampanie Greatest Classics sau vinuri spumante cu care să contribuiţi la o noapte spumoasă şi strălucitoare, aşa cum e noaptea dintre ani.

Orice ocazie este binevenită pentru a face cadouri deosebite. Trecerea dintre ani reprezintă noaptea cea mai plină de speranţă şi de aceea cadourile noastre vin să completeze bucuria din sufletele celor dragi. New Year’s Eve is the time when we make wishes, we make plans for the new year, but above all, it’s time for celebration. Whatever the traditions of each people, on New Year’s Eve everyone gather to celebrate the turn of the year.