magnolia.ro

Buchete dulci

21 Mai 2013
Buchete dulci

Vă prezentăm câteva buchete dulci, cu gust de iubire.

Ciocolata, indiferent de forma în care e servită e un afrodisiac consacrat. Cu atât mai mult în combinație cu florile din buchete. Vă prezentăm câteva tipuri de buchete dulci create recent de floriștii Magnolia.

Cadouri minunate și delicioase, acestea  sunt niște buchete 2 în 1, din flori și ciocolată, care au format întotdeauna o combinație fericită. Puteți comanda online buchetul cu bomboane Raffaello.

Buchet cu bezele colorate și Eryngium

 

Un buchet de mireasă din trandafiri și ciocolată – o combinație irezistibilă, apreciată de majoritatea femeilor. Florile oferă distincție, ciocolata ne îndulcește. Un buchet inedit, senzual și modern. Codițele lungi conferă buchetului un plus de originalitate.

Dulciurile din buchete, fie că vorbim de clasicele bomboane de ciocolată, frumos ambalate individual, fie de bomboanele rafinate Raffaello sau de bezele colorate, au un efect remarcabil în buchete. Iată un buchet de mireasă dulce. Și la propriu și la figurat.

Ciocolata creează un efect remarcabil  în acest buchet de mireasă. Culoarea nuanțată e dozată cu simț artistic sub forma bucățelelor de ciocolată. Ținuta inconfundabilă iese în evidență prin stilul personal în care ciocolata dobândește un rol definitoriu.

Buchet de mireasă cu lollipops, trandafiri și Chamelaucium, buchet ingenios ca și cireașa de pe tort, e un buchet ce emană acel aer feminin-copilăresc, de o prețiozitate extremă și multă tinerețe.

 

Buchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulciBuchete dulci