magnolia.ro

Buchet bujori bordo

13 Mai 2013
Buchet bujori bordo

De dimineață, unul din clienții noștri a venit după comanda unui buchet din 37 bujori bordo. Niște bujori într-o culoare extraordinară și mai puțin comună. Flori de sezon, bujorii sunt flori care conferă buchetelor un look elegant, unic și înmiresmat.

Cultivarea bujorilor a început în urmă cu mai bine de 1000 ani în urmă în China.

În sezon, bujorii au o disponibilitate de șase săptămâni, începând din Mai până în Iunie. Flori soft dar foarte elegante, bujorii sunt flori feminine, a căror durată de viață e până la două săptămâni.

Bujorii sunt flori foarte frumoase, care au în jur de 30 specii dintre care cele mai cunoscute sunt bujorii în culorile: alb, roșu și roz. Cei mai populari bujori sunt cei din specia „Sarah Bertnhardt” , apoi bujorii albi „Shirley Temple”, bujorii roz deschis „Dr. Arthur Fleming”  și roșu „Karl Rosenfield”. Bujorii albi „Duchesse de Nemours” au un miros aparte. Cele mai noi varietăți de bujori sunt bujorii roz pal, roșii-orange, alb-crem. Originea etimologică a acestor varietăți de bujori provine de la persoane celebre.

Mai jos sunt câteva imagini cu buchetul creat azi de floriștii Magnolia pe care l-au legat cu o fundă asortată. Ce poate fi mai frumos decât un astfel de buchet clasic, pe cât de simplu, pe atât de frumos?

 Pentru a comanda un astfel de buchet din 37 bujori, nu ezitați să ne contactați.

Buchet bujori bordoBuchet bujori bordoBuchet bujori bordoBuchet bujori bordoBuchet bujori bordoBuchet bujori bordo