magnolia.ro

Mega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii Magnolia

10 Mai 2013
Mega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii Magnolia

Floriștii Magnolia creează în permenență mega buchete de flori pentru evenimente speciale și mai ales la cererea clienților. De data aceasta, ultima creație care se remarcă prin grandoare și opulență e un buchet XXL format din Allium, Hydrangea, crini imperiali, bujori și accesorii florale. Daca doriți să comandați acest buchet, vă rugăm să ne contactați.

 

 

De asemenea în rândul creațiilor macro intră și aranjamentele florale. Printre cele mai recente creații se numără aranjamentul creat pentru un magazin din Polus Center, un aranjament superb, ce conține următoarele flori: trandafiri, liliac, Ornithogalum, Trachelium,  Leucadendron, Gerbera, garoafe puf, Hydrangea, crenguțe de Coryllus și frunze de Ruscus. Un aranjament înalt, în vas ce conferă spațiului în care a fost amplasat un plus de rafinament și eleganță.

Apoi aranjamentul cu 500 trandafiri roșii are în spate o poveste de dragoste și gestul clientului a fost unul pe măsură. La fel și surpriza din partea destinatarei care l-a primit.

Floriștii noștri s-au mobilizat rapid și l-au creat în mai puțin de 2 ore.

Pentru orice idee de aranjament sau buchet deosebit pe care îl doriți, ne puteți contacta și noi o să vă îndeplinim dorințele. Aceste cerințe le considerăm niște provocări artistice.

Mega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii MagnoliaMega buchete de flori și mega aranjamente florale create de floriștii Magnolia