magnolia.ro

Mici bucurii de vară

08 Mai 2013
Mici bucurii de vară

Vara ne îmbie să petrecem cât mai mult timp afară. De aceea, vă invităm împreună cu partenerii noștri să vă bucurați de  clipe de relaxare și liniște pe terasa Summer Lounge Vertigo pe care Florăriile Magnolia și Flower Time au decorat-o de curând cu un palmier, care imprimă locului un aer exotic în inima orașului.

E vorba de Trachycarpus Fortunei, un palmier originar din China, care rezistă afară până la -13° Celsius. Palmierul preferă soarele, udare moderată și amplasarea lui e de preferat să fie făcută  în locurile ferite de curent.

Plantele decorative prin flori amplasate mese sunt Impatiens, ca niște pete de culoare ce conferă prospețime. Impatiens sunt plante originare din Noua Guinee, care cresc până la 40-50 cm, care înfloresc tot timpul verii dacă sunt udate și fertilizate corespunzător. Ca toate varientățile de Impatiens, nu se pretează la expunere în soare direct, deși suportă câteva ore (dimineața sau după-masa). Sunt plante care pot fi utilizate în crearea de jardiniere și pentru plantarea în rondouri sau borduri. Impatiens sunt plante anuale care trebuie ferite de îngheț.

 

 

Mici bucurii de vară