magnolia.ro

Buchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheață

23 Aprilie 2013
Buchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheață

Am făcut-o și pe asta ????

Floriștii Magnolia au creat un buchetul cu 3 trandafiri roșii Grand Prix pe care clientul (ați ghicit, un domn) l-a vrut livrat în Cluj-Napoca unei doamne sau domnișoare. Nu a dorit să fie un buchet livrat pur și simplu, ci unul mai spectaculos.  Buchetul cu 3 trandafiri a fost pus în valoare într-o sculptură  de gheață realizată de firma Ice Events din Cluj  pe care l-au livrat întâi la florărie (l-am pozat în biroul de creație), urmând să ajungă de la noi la destinatară (a fost nevoie de 3 persoane să îl ridice).

Pentru crearea blocului de gheață a fost nevoie de 150 l de apă și de 4 zile pentru ca acesta să dobândească forma finală. Blocul de gheață  are o înălțime de 1 m,  o lățime de 50 cm și grosimea de 25 cm. Modelele de pe blocul de gheață au fost create manual, cu multă măiestrie.

Am aflat de la creatorii blocului de gheață că acesta are o durată de viață de 4 zile. A fost o surpriză pentru destinatară, care cu siguranță nu a mai primit așa ceva până acum.

Mai jos sunt câteva imagini surprinse în florărie dar și mai multe puteți vedea în albumul foto cu Buchet trandafiri într-o sculptură de gheață

Și acum, o informație pentru viitoarele mirese (dacă tot am adus vorba de gheață): pentru că de curând a început sezonul nunților, dorim să vă prezentăm și o metodă de conservare a buchetelor de mireasă  care rezistă până la 25 de ani. Sunt mirese care și-au manifestat dorința de a păstra mai degrabă buchetul de mireasă decât rochia (cum se obișnuiește). Puteți afla cum anume se pot conserva florile un timp îndelungat, urmărind video-ul de mai jos.

 

Acesta sunt doar două modele de buchete de mireasă create de floriștii Magnolia pe care acestea  au dorit să le păstreze.

Buchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheațăBuchet cu trandafiri Grand Prix într-o sculptură din gheață