magnolia.ro

Prezentare de modă cu flori Magnolia

08 Mai 2013

De azi începem pregătirile pentru o prezentare de modă care va avea loc vineri, 10 mai, în cadrul unui club privat.

Cele 8 manechine vor purta ținute cu flori accesorizate care vor fi prezentate sub diverse forme: sutien cu flori, geantă-plic din sârmă decorativă, corset cu Anthurium și fustă din tulle, centură din crizanteme, cercei con cu petale de crizanteme Yoko, o ținută egipteană sub forma unei centuri și flori prinse sub forma unei ghirlande aurii formate din Hedera Helix și flori tot aurii.

Ținutele vor fi decorate, pe lângă flori și cu accesorii dintre care amintim: dantelă, voal, brățări. Vor fi prezentate opt ținute: ținuta de stradă, casual, ținute elegante, extravagante. Ultima piesă de rezistență din prezentarea de modă va fi un buchet rotund, un buchet imens cu o coadă de 2-3 metri creată din Hedera Helix și Steelgrass.

Printre florile folosite în compoziția și accesorizarea ținutelor vor fi: hortensii, bujori, orhidee Vanda, crizanteme Yoko Ono, crini imperiali, Allium, trandafiri ramificați, garofițe, garoafe, Anthurium și Amaranthus.

Later edit: am revenit cu poze

 

 

Prezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori MagnoliaPrezentare de modă cu flori Magnolia