magnolia.ro

Coliere cu Ornithogalum

16 Mai 2013
Coliere cu Ornithogalum

Vara ne place să purtăm accesorii lucrate manual create din flori naturale și accesorii.

Recent, am ales să purtăm un colier creat din Chamelaucium și Ornithogalum, un colier stylish.

Acest colier elegant și distinct poate transforma o ținută festivă într-una incitantă. „Piesa” poate fi folosită pentru evenimentele speciale: botezuri, ceremonii, banchete. O bijuterie florală e o alternativă la clasicele podoabe, amintind de perioada elenă, când acestea împodobeau trupul zeițelor.

Colierul cu Ornithogalum poate fi comandat și online.

Ornithogalum e floarea cunoscută și sub denumirea de „Steaua Betleemului”.  „Steaua Betleemului” poartă această denumire deoarece le amintea preoților de florile găsite în bisericile din orașul sacru, Betleem. În epoca medievală, această floare era folosită ca și consfințire a legământului religios al miresei cu mirele.

Ornithogalum a fost o floare rară, până acum 50 de ani, când floriștii au descoperit-o ca fiind foarte adaptabilă pntru diferite forme de buchete și aranjamente florale.

Florile sunt albe cu centrul fie alb, fie negru-verzui. Tija florilor Ornithogalum e de aproximativ 15 cm lungime. Ornithogalum sunt flori originare din Africa, dar au fost cultivate în Olanda, de mai bine de 450 de ani. Aceste flori rezistă timp de până la o lună.  Ornithogalum sunt flori foarte frumoase care pot fi folosite în vaze cu înălțime mică sau pentru a decora sala și mesele în cadrul evenimentelor festive, gen cocktailuri precum și în aranjamente florale și buchete (de mireasă).

 

 

Coliere cu OrnithogalumColiere cu OrnithogalumColiere cu OrnithogalumColiere cu OrnithogalumColiere cu OrnithogalumColiere cu Ornithogalum