magnolia.ro

Candy bar pentru evenimente speciale

20 Mai 2013
Candy bar pentru evenimente speciale

Vă prezentăm ideea de candy bar pentru evenimente speciale. Candy bar reprezintă deliciul oricărui eveniment. Dacă doriți să îndulciți oaspeții la o zi de naștere, la un botez sau chiar la nuntă, puteti amenaja un colțisor deosebit. Invitații vor fi surprinși de miciile detalii care au fost create cu originalitate pentru ei.

 

 

O alternativă la aranjamentele din flori naturale tăiate sau aranjamentele cu plante o reprezintă aranjamentele din accesorii și flori uscate ce pot fi închiriate (sau cumpărate) pentru evenimente speciale (nunți, botezuri, aniversări) de la Florăria Magnolia. Prețul închirierii unei bomboniere pornește de la 3 lei si poate ajunge pâna la 15 lei iar aranjamentele cu flori uscate și accesorii se pot închiria pornind de la prețul de 7 lei până la 40 lei/aranjament. Bomboanele și fursecurile din fotografii sunt cu titlu de prezentare.

Avantajul unui candy bar pe care îl puteți decora fie cum doriti, fie urmând sugestia sugestia noastră e că veți economisi bani alegând acest tip de aranjamente de care va puteți bucura și după eveniment, ținând cont că acestea se păstrează în timp.

Aranjamentele se pot închiria și într-un număr  mai mare și pot fi regăsite și pe mesele invitațiilor și chiar pe masa mirilor. Nuanțele mai pale ale aranjamentelor fac ca acestea să se potrivească la orice tip de nuntă.

Dacă doriți mai multe detalii despre candy bar, închiriere și/sau cumpărare, ne puteți scrie pe adresa: nunta@magnolia.ro sau suna la numărul de telefon:  0745753427.

Pentru și mai multe detalii vă așteptăm în oricare din Florăriile Magnolia.

Candy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente specialeCandy bar pentru evenimente speciale