magnolia.ro

Alstroemeria, floarea potrivită pentru prieteni

19 Septembrie 2017
Alstroemeria, floarea potrivită pentru prieteni

Cunoscute drept Crini peruvieni, Crini peruani sau Crini incași, florile de Alstroemeria își au originea în America de Sud și au fost descoperite în anul 1753 de către  naturalistul suedez Claus Von Alstromer.  El a fost cel care a introdus această floare  în Europa, specia primindu-și denumirea științifică  chiar după numele său.

Semănând cu crinii pitici, crinii peruvieni sunt foarte des folosiți mai ales în buchetele sau în aranjamentele florale mixte.  Datorită aspectului lor foarte plăcut, arată extrem de bine în combinație cu aproape orice specie.  Se potrivește atât în buchetele elegante, cât  și în cele jucăușe.

Ceea ce face din Alstroemeria o floare foarte versatilă este și varietatea impresionantă de culori în care se găsește. Roz, alb, portocaliu și roșu sunt doar câteva dintre culorile crinilor peruvieni. Nuanțele sunt însă mult mai multe și se găsesc chiar  combinații de culori pe aceeași floare.

Ce semnifică Alstroemeria?

Despre Alstroemeria se spune că este floarea prieteniei,  a devotamentului și altruismului, așa că este perfectă dacă vrei să dăruiești un cadou cu semnificație cuiva apropiat.

Ai o prietenă bună care ți-e mereu alături și vrei să-i faci un cadou? Indiferent dacă e ziua ei de naștere, aniversează un eveniment fericit sau pur și simplu vrei să-i faci o bucurie într-o zi oarecare, trebuie să știi că poți alege crinii peruvieni fără să dai greș.

De asemenea, Alstroemeria este floarea prosperității și a norocului. Tocmai de aceea, poți alege un buchet sau un aranjament ce conține această floare atunci când vrei să feliciți pe cineva pentru un nou  loc  de  muncă sau pentru avansarea în carieră. În acest fel îi vei transmite  „Mult noroc!”.

Dacă ești departe de cei dragi și nu le poți oferi cadoul tău personal, poți comanda buchete cu Alstroemeria online și ele  vor ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

O floare prea puțin cunoscută pentru semnificațiile sale, Alstroemeria poate fi de acum o opțiune de luat în calcul ori de câte ori vrei să aduci un zâmbet prietenilor dragi.

Alstroemeria, floarea potrivită pentru prieteniAlstroemeria, floarea potrivită pentru prieteniAlstroemeria, floarea potrivită pentru prieteniAlstroemeria, floarea potrivită pentru prieteni