magnolia.ro

7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi

17 Februarie 2023
7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi

Primăvara, sezonul speranței și al noilor începuturi, este mai aproape decât crezi. Este momentul în care natura renaște, zilele devin mai lungi și mai calde, iar casele oamenilor sunt umplute de parfumul buchetelor frumoase cu flori de primăvară. 

Florile de primăvară sunt adesea asociate cu un anumit simbolism, precum lalelele, care sunt considerate un simbol al speranței și prosperității. Majoritatea speciilor de flori de primăvară reprezintă schimbare și începutul unui nou capitol din viață. 

În continuare, îți vom prezenta ce flori se folosesc în buchetele de primăvară și ce sugestii de buchete frumoase cu flori de primăvară avem pentru tine. 

Ce flori se folosesc în buchetele de primăvară

Unul dintre motivele pentru care oamenii iubesc primăvara este parfumul florilor proaspete, ce încântă simțurile oricui. De asemenea, florile de primăvară au un farmec aparte și transformă orice buchet într-un simbol al veseliei și al optimismului. Iată care sunt florile care se folosesc în buchetele de primăvară!

Lalele

Laleaua, desemnată de experții Magnolia floarea anului 2023, este una dintre cele mai populare alegeri în buchetele din acest sezon. Cu siguranță, primăvara nu ar fi la fel fără culorile vesele ale lalelelor. Aceste flori delicate vin în mii de soiuri, în fiecare culoare a curcubeului. În general, ele reprezintă dragostea, dar anumite culori ale lalelelor au propriile lor semnificații, precum cele galbene, care simbolizează fericirea.

buchet lalele roz si rosii

Narcise

Ce ar fi primăvara fără strălucirea narciselor? Narcisele sunt cele mai vesele flori ale acestui sezon, cu petale delicate și culori vesele, precum galben-auriu, roz, portocaliu și multe altele. În limbajul florilor, narcisele sunt sinonime cu primăvara deoarece simbolizează renașterea și noile începuturi. 

narcise in vaza

Zambile

Îți poți imagina o zi de primăvară fără să simți parfumul zambilelor? Nici noi! Aceste flori au cea mai rapidă creștere în acest sezon, câștigându-și popularitatea datorită miresmei unice și formei maiestuoase. Zambilele simbolizează afecțiunea, fiind potrivite pentru cadoul membrilor familiei sau prietenilor.

buchet zambile in vaza

Frezii

Florile prieteniei, freziile sunt recunoscute pentru parfumul lor. De asemenea, este impresionant că până la douăsprezece flori înfloresc pe o singură tulpină în unele dintre cele mai vibrante culori pe care ți le poți imagina. Freziile simbolizează încrederea, inocența și prietenia.

Iriși

Îndrăzneți și frumoși, irișii aduc viață și culoare în sute de buchete și grădini în timpul lunilor de primăvară și vară. Irișii simbolizează speranța, înțelepciunea, încrederea, fiind, de-a lungul istoriei, asociați cu regalitatea.

Sugestii de buchete frumoase cu flori de primăvară

Deoarece primăvara este anotimpul veseliei și al speranței, florile sunt cele mai potrivite cadouri, dăruite chiar și fără motiv. În ceea ce urmează, îți vom prezenta sugestiile noastre de buchete frumoase cu flori de primăvară. 

Buchet lalele “Sweetheart” - Un buchet ce va aduce zâmbetul pe buzele persoanei dragi. Acesta este ideal pentru o femeie gingașă, reușind să aducă primăvara în inima ei. 

buchet lalele sweetheart

Buchet cu lalele roz - Delicatele lalele roz sunt simbolul dragostei şi al aprecierii, fiind unele dintre cele mai iubite flori. Potrivit pentru persoanele sensibile, care apreciază naturaleţea şi frumuseţea simplităţii, acest buchet cu lalele roz va aduce emoții reale în sufletul destinatarului.

buchet lalele roz

Buchet narcise și iriși - Două dintre cele mai reprezentative flori de primăvară sunt narcisele și irișii, iar combinația dintre cele două este absolut fermecătoare. Acest buchet vesel este darul perfect pentru a lumina orice încăpere.

buchet narcise irisi

Buchetul Vis în culori - Acest buchet parfumat este un adevărat vis colorat de primăvară. Artiștii noștri au îmbinat delicatele frezii cu narcise încântătoare și cu zambile care trezesc toate simțurile prin parfumul lor deosebit.

buchet vis in culori

Buchet cu flori de primavara - Acest buchet cu iriși, lalele și frezii, decorat cu flori gingașe de Gypsophila este o alegere inspirată pentru orice ocazie, colorând casele celor dragi ție. 

buchet flori primavara

Buchet irişi, lalele şi frezii - Un buchet colorat este întotdeauna un motiv de zâmbete. De aceea îți recomandăm acest buchet cu trandafiri, frezii, lalele și iriși ce va înveseli ziua celor dragi, indiferent de ocazie.

buchet lalele irisi frezii

Buchet frezii şi lalele multicolore - Indiferent cui şi cu ce ocazie vrei să-i faci o surpriză, un buchet cu lalele şi frezii este alegerea cu care nu dai greş. Poate reprezenta un buchet pentru iubită, pentru soţie, un buchet pentru o prietenă dragă sau pentru o rudă. Se pretează a fi oferit în orice situaţie.

 buchet frezii lalele colorate

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la începutul lunii martie, cu un buchet cu flori proaspete şi colorate poți simți parfumul primăverii în orice moment. Sperăm că sugestiile noastre de buchete frumoase cu flori de primăvară vor câștiga zâmbetele celor dragi ție! 

 

7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi7 buchete frumoase cu flori de primavara pe care le poti oferi celor dragi
Etichete: