magnolia.ro

TREND, FLORI, CULORI

15 Ianuarie 2013

Pornind de la buchetul de mireasă până la butoniere, tendinţele în materie de flori de nuntă includ o diversitate de alegeri, îndrazneala în ceea ce priveşte combinaţiile de culori, o distincţie a design-ului. Toate acestea ar fi bine să fie pregătite împreună cu un designer floral.

Florile de nuntă urmează tendinţele în moda şi în prezent individualitatea, mai degrabă decât tradiţionalismul (convenţia) reprezintă stilul. Nu mai e necesară asortarea perfectă a buchetului miresei cu cele ale domnişoarelor de onoare deoarece acestea pot avea fiecare un buchet diferit.

Bobocii coloraţi, în contrast cu florile albe tradiţionale, sunt la modă. Florile în culoarea lavandei şi violet înfrumuseţează şi traditionale. Design-ul modern, Zen sau într-o singură culoare înlocuieşte în multe cazuri aranjamentele din mai multe tipuri de flori.

Atunci când vine vorba de un design distinct şi dramatic, buchetele pe mână “French Twist” care conţin panglici îndrăzneţe şi perle vor face diferenţa. Buchetele curgătoare, sunt buchete tot mai cerute de către viitoarele mirese. Acestea sunt cele care adaugă o notă de dramatism evenimentului.

Importante pentru decorarea localului În care urmeaza să se desfăşoare nunta sunt vasele folosite pentru aranjamentele de masă, care împreună cu lumânările adaugă o notă specifică evenimentului.

În afară de modalităţile obişnuite de utilizare a florilor, adică pentru decorarea încăperilor, a meselor şi corsajele, se pot folosi diferite varietăţi de flori pentru a înfrumuseţa ziua specială a nunţii, într-un stil avangardist.

De exemplu: puteti oferi cadouri de bun venit pentru cei care vă onorează cu prezenţa si vin din alte orase; mulţumiri florale pentru cei care fac ziua miresei specială (coafeza, make-up artist-ul, etc.); decoruri speciale pentru mijlocul de transport al miresei (de exemplu aranjamentele florale pentru maşină); aranjamente plutitoare pentru iazuri sau piscine; diferite accesorii pentru părul miresei, în multe cazuri acestea putând înlocui vălul tradiţional al miresei.

TREND, FLORI, CULORI