magnolia.ro

CUM SĂ PERSONALIZEZI GRĂDINA

03 Ianuarie 2013
CUM SĂ PERSONALIZEZI GRĂDINA

Se ştie foarte bine că o gradină reprezintă un loc de agrement, modalitatea perfectă de relaxare în mijlocul naturii, fiind o oază de linişte, bunăstare şi armonie. Tocmai de aceea, iată câteva sugestii de transformare a grădinii, cu ajutorul elementor speciale.
Cheia unei grădini reuşite o reprezintă o planificare minuţioasă a acesteia. Trebuie luate în considerare o serie de aspecte, cum ar fi soarele, forma şi stilul gradinii, direcţia vântului, drenajul, selectarea plantelor, accesorizarea.Scopul unei gradini nu este doar agrementul, ea trebuie să placă şi din punct de vedere estetic.
E foarte important să decideţi ceea ce doriţi să fie evidenţiat în grădina dumneavoastră. Fiecare grădină are propriul stil. Ca şi spaţiu în aer liber, se poate îmbunătăţi succesiv. Tot ceea ce contează este creativitatea şi conceperea a ceva frumos, unic.
Dacă spaţiul de care dispuneţi într-o gradină este prea mic pentru crearea aleilor din asfalt, gazonul conferă grădinii un aspect mai natural. În plus, gazonul, ca oază de verdeaţă, deţine multiple avantaje: controlează eroziunea solului, absoarbe razele solare, producând un efect de răcoare în grădină.
Toate elementele din grădinăplantele decorative prin flori, prin frunze, arborii, arbuştii, pietrele, dalele, pavajele, sursele de ap şi accesoriile pentru gradină sunt importante. Decoraţiunile pentru grădină pot fi variate: fântâni mici, decorative, sculpturi din marmură (care conferă grădinii o notă d eleganţă), felinare (ca elemente de efect pentru iluminare), clopoţei.Toate acestea pot fi selectionate în funcţie de gradul dorit de personalizare al grădinii de la Flower Time!

CUM SĂ PERSONALIZEZI GRĂDINACUM SĂ PERSONALIZEZI GRĂDINACUM SĂ PERSONALIZEZI GRĂDINA