magnolia.ro

Top 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvară

19 Aprilie 2018
Top 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvară

Fiecare anotimp vine cu frumusețile sale când vorbim despre florile specifice. Primăvara înseamnă cu siguranță prospețime, parfum și culori puternice. Analizând preferințele celor care cumpără în acest sezon, am alcătuit un top al buchetelor cu cele mai frumoase flori de primăvară.

5. Buchete cu trandafiri și flori de primăvară

Trandafirii se regăsesc în preferințele multora, indiferent de anotimp. Combinați cu flori frumoase de primăvară, râmân o opțiune foarte apreciată de către clienții noștri.

Roșii, roz, albi sau galbeni, combinați cu iriși, zambile sau frezii, trandafirii sunt și primăvara printre cele mai comandate și apreciate flori.

Buchet frezii si trandafiri
Buchet irişi, lalele şi frezii

4. Coșulețe colorate

Nu doar buchetele, ci și aranjamentele florale sunt foarte căutate în perioada primăverii. O alegere frecventă în special în perioada 1-8 martie, coșulețele trebuie să îndeplinească o condiție obligatorie: să fie cât mai colorate și pline de viață.

Potrivite pentru femeile de orice vârstă și pentru orice ocazie, coșulețele cu flori de primăvară sunt printre cele mai frumoase daruri care pot fi făcute în această perioadă.

Coș cu lalele

3. Buchete cu frezii

Parfum și delicatețe.  Asta exprimă fiecare buchet cu frezii și sunt iubite de către foarte multă lume. Un buchet format exclusiv din frezii poate fi cu adevărat spectaculos, atât prin aspect, cât și datorită parfumului discret, dar atât de plăcut.

2. Buchete cu lalele

Nu este o surpriză faptul că lalelele sunt pe podium în topul nostru. Dacă te gândești la primăvară, te gândești inevitabil și la frumoasele lalele. Într-o singură culoare sau în combinații de culori, buchetele cu lalele sunt pe placul tuturor.

Potrivite pentru persoana iubită, dar și pentru o prietenă dragă sau pentru un membru al familiei, lalelele sunt printre cele mai frumoase și căutate flori de primăvară.

Buchet cu lalele colorate şi gypsophila

1. Buchete mixte cu flori de primăvară

Fiecare floare de primăvară în parte este frumoasă, însă o combinație între ele pare să fie cu adevărat pe placul iubitorilor de flori, indiferent dacă vorbim despre cei care cumpără florile sau despre persoanele care le primesc.

Orice combinație dintre lalele, frezii, iriși, narcise și zambile este o explozie de culori care îi va aduce zâmbete și energie pozitivă celei care va primi un astfel de buchet.

Buchet cu 33 lalele, 4 irişi şi 14 frezii
Buchet frezii şi lalele multicolore

Vezi mai multe buchete de flori și alege-l pe cel care  se potrivește cel mai bine destinatarei. Nu uita că nu contează cât este de departe. Prin serviciile noastre de livrare flori la domiciliu, buchetul ales poate ajunge la persoana dragă oriunde în lume în cel mai scurt timp.

Top 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvarăTop 5 buchete cu cele mai frumoase flori de primăvară
Etichete: