magnolia.ro

Magnolia la tabăra de creaţie AHS

06 August 2014
Magnolia la tabăra de creaţie AHS

Buchetele de flori Magnolia pot fi realizate şi în aer liber, într-un mod nonconformist, e nevoie doar de pasiune şi dedicare, iar 15 copii cu retard mintal sever au dovedit că au aceste calităţi din plin. Magnolia a participat la tabăra de creaţie organizată de către Asociaţia Hans Spalinger în perioada 28 iulie-1 august.

Florile Magnolia au adus bucurie copiilor participanţi, care au făcut echipă cu pedagogii lor şi cu alţi adulţi, supravieţuitori ai cancerului, astfel încât să umple cutii de cadouri cu jucării, obiecte şi bucheţele de flori pentru copiii internaţi la Oncopediatrie.

Trandafiri roşii, crizanteme albe şi galbene, creioane de colorat, pensule, acuarele, coli de desen, lut, sfori de lână şi alte materiale de lucru au trecut prin mâinile harnice ale copiilor de la asociaţie, cu scopul de a colora ziua copiilor care se luptă să înfrângă cancerul.
Magnolia îşi scoate pălăria în faţa gestului minunat de care au dat dovadă cei 15 copiii de la Asociaţia Hans Spalinger. Buchete frumoase au fost create de copii cu suflet frumos.

photo 5poza6
poza8poza9

Magnolia la tabăra de creaţie AHSMagnolia la tabăra de creaţie AHSMagnolia la tabăra de creaţie AHSMagnolia la tabăra de creaţie AHS