magnolia.ro

Expoziția „Timpul florilor” din Girona

30 Mai 2013
Expoziția „Timpul florilor” din Girona

În perioada 11-19 Mai a avut loc în Girona, Spania, Expoziția „Timpul florilor”, o expoziție la care am avut plăcerea să participăm anul acesta. Timp de câteva ore cât ne-am plimbat prin acest oraș catalan minunat, am reușit să surpindem câteva cadre colorate și pe alocuri, parfumate.

Expoziția „Timpul florilor”,  are ca scop înfrumusețarea orașului prin decorarea monumentelor, a curților interioare, a pieței publice și a centrului vechi. Ornarea cu plante și flori a transformat aceste locuri  în veritabile grădini. Expoziția e aproape o sărbătoare cu tradiție anuală, fiind un eveniment  la care participă atât localnicii cât și foarte mulți turiști. Am admirat plantele cu flori care ornau monumentele sau care atârnau de la balcoane în papuci și pălării și spațiile inedite și foarte frumos decorate pe care ne bucurăm azi să le împărtășim cu voi.

Expoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din GironaExpoziția „Timpul florilor” din Girona