magnolia.ro

Livrare flori la aeroport

28 Mai 2013
Livrare flori la aeroport

De curând am avut o livrare a unui buchet de flori superb la Aerportul Internațional din Cluj-Napoca, buchet creat din orhidee Cymbidium verde și frezii cyclam care a atras atenția și privirile celor care îi așteptau pe cei dragi ???? A fost genul de surpriză pe care o face o mamă unei fiice, în locul în care se așteaptă cel mai puțin. A ieșit bine, domnișoara a fost plăcut impresionată.

În urmă cu mai multe luni am mai făcut o asemenea livrare, în același loc, tot în aerport. Atunci am livrat un buchet imens cu 100 trandafiri albi, unei doamne, buchet care a fost însoțit de  mesaj lung. Și doamna a fost foarte impresionată și surpiza a fost pe măsură. Buchetul cântărea aprox. 10 kg.

Dacă doriți să îi suprindeți pe cei dragi, o puteți face în locuri nu neapărat comune și pentru aceasta, vă stăm oricând la dispoziție. Ne face plăcere să livrăm flori oricând, oricum, oriunde (în lume).

Livrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroportLivrare flori la aeroport