magnolia.ro

Floarea potrivită pentru femeile din zodia Vărsător

19 Ianuarie 2021
Floarea potrivită pentru femeile din zodia Vărsător

Despre femeia Vărsător se știe că este nonconformistă, inventivă și mereu dornică de noutăți. Nu-i plac lucrurile banale, așa că și atunci când vine vorba despre floarea specifică zodiei ei, lucrurile nu puteau sta altfel.

Floarea specifică zodiei Vărsător este orhideea. Exotică, deosebită și extrem de atractivă, orhideea se potrivește foarte bine cu personalitatea femeilor născute sub semnul Vărsătorului.

Vărsătorii sunt originali și creativi, așa că atunci când vrei să le dăruiești un buchet de flori, ține cont de acest lucru. Poți opta pentru buchete cu orhidee în nuanțe mai deosebite, cum ar fi violet, roșu sau chiar albastru. Ca specii, orhideele Phalaenopsis, Vanda sau Cymbidium sunt alegeri cu care nu vei da greș.

Deși orhideea este floarea specifică nativilor în Vărsător, există și alte flori potrivite cu felul lor de a fi. Toate femeile din zodia Vărsător vor fi încântate să primească un buchet exotic cu flori precum Protea sau Strelitzia.

Știind aceste lucruri, alegerea unui cadou pentru cineva drag născut în zodia Vărsător poate deveni mult mai ușoară. Ține minte: exotic, inedit, creativ!

Floarea potrivită pentru femeile din zodia VărsătorFloarea potrivită pentru femeile din zodia VărsătorFloarea potrivită pentru femeile din zodia VărsătorFloarea potrivită pentru femeile din zodia VărsătorFloarea potrivită pentru femeile din zodia Vărsător