magnolia.ro

Cum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomastica

07 Noiembrie 2016
Cum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomastica

8 noiembrie este data la care sunt sărbătoriţi Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, călăuzitorii cetelor de îngeri şi cei care sunt consideraţi a fi păzitorii oamenilor de la naştere până la moarte. În tradiţia populară, sărbătoarea poartă şi numele de ‘Vara arhanghelilor’ şi este considerată graniţa dintre vară şi iarnă.

Vremea mult mai caldă din această zi faţă de temperaturile obişnuite din această perioadă a lunii a dus la denumirea de ‘Vara arhanghelilor’. Se spune că ziua de 8 noiembrie este printre ultimele zile calde ale anului, fiind urmată doar de ‘vara iernii’ care reprezintă alte 3-4 zile ceva mai călduroase situate între Arhangheli şi Crăciun.

Când temperaturile au început să nu mai fie prietenoase, toată lumea iubeşte o astfel de zi călduroasă. Pare că vara îţi mai revarsă frumuseţea pentru ultima dată în an. Unii dintre cei mai fericiţi în această zi ar trebui să fie sărbătoriţii zilei. Vremea bună e ca un cadou pe care îl primesc cu ocazia zilei lor de nume. Mai sunt însă şi alte cadouri cu care pot fi răsfăţaţi toţi cei ce poartă numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela sau orice derivat de la aceste nume.

Am pregătit o colecţie special dedicată celor ce îşi sărbătoresc onomastica de Sfinţii Mihail şi Gavril. Propunerea noastră este să alegi buchete de flori și aranjamente florale în culori calde care să se potrivească perfect cu această zi ‘de vară’.

Pentru doamne, avem ceva special. Poți alege să dăruiești sărbătoritelor câte un buchet ce le poartă numele. Buchetele Mihaela și Gabriela sunt alcătuite din flori și culori ce se potrivesc cu personalitatea fiecăreia.

Pentru domni, dacă doreşti să le spui un ‘La mulţi ani!’ pe care să-l țină minte, alege un aranjament floral realizat pe o sticlă de vin spumant. Este un cadou elegant pe care l-ar aprecia oricine.

‘Vara arhanghelilor’ este aşadar un bun prilej de a ne mai bucura de puţină căldură şi de a-i bucura în plus pe oamenii dragi care îşi sărbătoresc onomastica. Alege florile Magnolia şi transmite cu ajutorul lor cele mai frumoase gânduri!

Cum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomasticaCum se mai numeşte ziua de 8 noiembrie şi ce cadouri poţi să le oferi celor care îşi serbează onomastica