Ce mesaje de Valentine’s Day transmiți anul acesta?

Când iubeşti pe cineva, nu trebuie să faci economie la cuvinte şi gesturi frumoase. Ele te vor ajuta să creşti o relaţie, să menţii vie pasiunea, să faci persoana importantă din viaţa ta să nu uite ce sentimente ai pentru ea.

Fă declaraţii de iubire în orice zi, dar nu uita de Sfântul Valentin, sărbătoarea internaţională a iubirii. Este ziua perfectă pentru a-i spune persoanei pe care o iubeşti o dată în plus ceea ce simţi.

Poţi să îi laşi un bileţel cu câteva cuvinte frumoase sau îi poţi trimite un buchet de flori romantic, însoţit de o felicitare în care să îi transmiţi iubirea ta.

Dacă nu ştii ce cuvinte să alegi de această dată astfel încât mesajul tău să impresioneze, îţi dăm noi câteva idei. Iată o selecţie cu mesaje de Valentine’s Day care te pot scoate din încurcătură. Sunt potrivite atât pentru doamne, cât şi pentru domni:

– Îţi mulţumesc că ai introdus cuvântul Dragoste în dicţionarul vieţii mele! Te iubesc enorm!

– Alături de tine simt că pot să lupt, să râd, să dăruiesc… să trăiesc. Te iubesc mult!

– De Ziua îndrăgostiţilor nu vreau decât să îţi spun că dragostea adevărată nu are final fericit… pentru că pur şi simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf Valentin cu tine pentru totdeauna.

– Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua îndrăgostiţilor cu tine!

– Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.

– De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.

– Îmi oferi bucurie, îmi oferi speranță, îmi dai energia care mă ajută să fac față vieții. Te iubesc!

– În sfârșit viața mea se conjugă la trecut, prezent și viitor corect: te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!

– Să te iubesc pe tine e ca și cum aș respira. Cum aș putea să mă opresc?

– Te voi iubi mereu şi poate o zi în plus!

Pentru domni, sfatul nostru este să nu uitaţi de flori. Puteţi comanda buchete de Ziua îndrăgostiţilor alături de care un mesaj precum cele de mai sus va aduce bucurie în ochii celei dragi.

Orice buchet poate fi îndulcit cu o cutie de ciocolată sau poate fi mai fermecător cu ajutorul unui ursuleţ din pluş. Trebuie doar să fiţi atenţi şi să nu uitaţi că gesturile de iubire nu sunt niciodată prea multe.