magnolia.ro

Cadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest an

05 Februarie 2019
Cadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest an

Cum poate fi celebrată mai frumos sărbătoarea iubirii dacă nu cu declarații de iubire, iar cele mai frumoase declarații de dragoste sunt însoțite de cadouri cu totul speciale: florile. Indiferent dacă te gândești și la alte cadouri, florile nu pot lipsi. Acesta e cadoul pe care orice bărbat care vrea să își surprindă persoana iubită trebuie să îl ofere de 14 februarie. Dar ce flori?

Îți dăm noi câteva idei de cadouri florale cu care nu vei da greș.

Buchete cu trandafiri de Valentine’s Day

Trandafirii rămân în topul preferințelor deoarece sunt, în mod cert, cele mai puternice simboluri ale iubirii.  Cei roșii sunt cei mai căutați și reprezintă iubirea pasională, dar trebuie să știi că și trandafirii roz sau cei albi te pot ajuta să îți declari iubirea. Pe lângă semnificația romantică, aceștia din urmă simbolizează și aprecierea pentru persoana dragă. Așadar, dacă vrei să-i spui „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine”, un buchet format din cele trei culori va transmite perfect mesajul tău.

Dacă vorbim despre cele mai spectaculoase buchete pe care românii le aleg pentru astfel de zile speciale, câștigătoare sunt cele formate din 101 trandafiri. Buchete impunătoare, acestea nu pot trece neobservate. Dacă te gândești la mai mult decât o simplă declarație de dragoste și vrei să îți ceri iubita în căsătorie pe 14 februarie, un astfel de buchet îi va rămâne mereu în minte.

Nu multă lume știe, însă lalelele roșii simbolizează iubirea perfectă. Dacă persoana dragă nu este o mare admiratoare a trandafirilor sau dacă vrei să îi oferi un altfel de cadou de Sfântul Valentin, nu ezita să alegi lalelele. Vei aduce și primăvara mai aproape și îi vei transmite că iubirea voastră este perfectă pentru tine.

Nu doar buchetele, ci și aranjamentele florale cu lalele sunt deosebite. Într-o singură nuanță sau într-un amestec de culori, aranjamentele formate din lalele sunt un cadou inspirat pentru Ziua îndrăgostiților.

Trandafiri criogenați de Valentine’s Day

Când vrei să-i spui că iubirea ta e pentru totdeauna, un trandafir criogenat te poate ajuta. Trandafirii criogenați rămân și în acest an printre preferințele îndrăgostiților și reprezintă durabilitatea sentimentelor. Persoana iubită se va bucura până la 25 de ani de frumusețea unui astfel de cadou inedit.

 

Flori și ciocolată

Indiferent ce tip de buchet sau aranjament floral alegi, există o combinație pe care orice femeie o adoră: flori și ciocolată. Alege să completezi florile cu o cutie cu ciocolată de calitate și surprinde-ți persoana iubită în cel mai frumos mod. Dacă are o ciocolată preferată, o poți alege pe aceea, dar dacă nu, optează pentru o ciocolată foarte fină pe care nu a mai încercat-o.

Indiferent prin ce cuvinte îi spui partenerei de viață că o iubești, florile vor face ca declarația ta să fie una și mai frumoasă, iar pe ea o vor face să se simtă apreciată și iubită.

Cadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest anCadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest anCadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest anCadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest anCadouri de Valentine’s Day. Ce să alegi în acest an