magnolia.ro

Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil

02 Noiembrie 2021
Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil

Una dintre sărbătorile importante ale toamnei este ziua Sfinților Mihail și Gavriil, sărbătorită în 8 noiembrie. Zilele onomastice sunt prilej de a trimite gânduri bune și un cadou celor dragi care își aniversează numele, așa că venim în întâmpinarea ta cu câteva idei care te vor ajuta să le faci ziua mai frumoasă.

Doamnelor care își aniversează numele de Sfinții Mihail și Gavril, le poți oferi un buchet denumit chiar cu numele lor.

Buchetul de flori Mihaela este un buchet colorat, în nuanțe vii, în perfectă  armonie cu personaliatea celor care poartă acest nume. Despre Mihaela se știe că este o persoană harnică, responsabilă și onestă. Îi plac lucrurile bine făcute, fiind o perfecționistă. Are răbdare, este meticuloasă și foarte atentă la detalii. De asemenea, persoanele cu acest nume sunt firi luminoase și sufletiste. Buchetul conține trandafiri, crini, Strelitzia, cale și iriși,  exprimând căldura și afecțiunea.

Buchetul de flori Gabriela este alcătuit din trandafiri mov și roșii, orhidee și lalele. Gabriela este o persoană determinată, deschisă, sociabilă, însă uneori poate fi rezervată cu cei din jur. Este o femeie cu principii, onestă, curioasă, puternică și este sensibilă la tot ceea ce este frumos. Apreciază bineînțeles florile, iar un buchet cu flori în nuanțe de roșu și mov o reprezintă foarte bine.

Pentru domnii ce poartă numele de Mihai, Gabriel sau derivate ale acestora, poți alege un aranjament elegant cu o sticlă de vin, șampanie sau prosecco. Este un cadou pentru bărbați care va fi apreciat cu siguranță de către cei dragi. Pe lângă băutura de calitate, florile aranjate cu grijă pe sticlă dau o notă elegantă, de sărbătoare.

Fiecare cadou ales va completa frumos urările, așa că nu ezita să comanzi un buchet sau un aranjament floral online și să îl trimiți sărbătoriților de ziua lor de nume. Magnolia.ro livrează în doar 2-4 ore cele mai frumoase emoții.

Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil