magnolia.ro

Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil

02 Noiembrie 2021
Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil

Una dintre sărbătorile importante ale toamnei este ziua Sfinților Mihail și Gavriil, sărbătorită în 8 noiembrie. Zilele onomastice sunt prilej de a trimite gânduri bune și un cadou celor dragi care își aniversează numele, așa că venim în întâmpinarea ta cu câteva idei care te vor ajuta să le faci ziua mai frumoasă.

Idei pentru cadoul de onomastică

Zilele onomastice sunt prilej de a trimite gânduri bune și un cadou celor dragi care își aniversează numele, așa că venim în întâmpinarea ta cu câteva idei care te vor ajuta să le faci ziua mai frumoasă. Iată câteva sugestii pentru doamne, dar și pentru domni! 

Cadouri pentru doamne

Doamnelor care își aniversează numele de Sfinții Mihail și Gavril, le poți oferi un buchet denumit chiar cu numele lor.

Buchetul de flori Mihaela este un buchet vesel, în nuanțe de portocaliu, în perfectă  armonie cu personaliatea celor care poartă acest nume. Cu un spirit răbdător și un simț meticulos, Mihaela radiază o caldă lumină interioară și empatie profundă către cei din jur.
Pornind de la aceste trăsături distincte, buchetul Mihaela se remarcă prin nuanțele toamnei, astfel încât să se potrivească cu personalitatea sa sensibilă. Buchetul conține trandafiri portocalii și roșii, hortensia burgundy, iar în armonie cu paleta sa bogată, beneficiază de inserții discrete de flori galbene și este decorat cu frunze de stejar.

 

Buchetul de flori Gabriela este alcătuit din trandafiri roșii și orhidee albă. Gabriela se remarcă prin determinare și o inimă deschisă, fiind o prezență sociabilă și empatică. Ea este cunoscută pentru onestitatea exemplară, curiozitatea ce o definește, dar și pentru sensibilitatea față de frumos. Cu siguranță, Gabriela apreciază farmecul florilor, iar buchetul cu trandafiri roșii și orhidee albă capturează perfect esența sa. Această combinație elegantă și sofisticată de flori reflectă perfect caracterul persoanei dragi ție.

Cadouri pentru domni

Pentru domnii ce poartă numele de Mihai, Gabriel sau derivate ale acestora, poți alege un aranjament elegant cu o sticlă de vin, șampanie sau prosecco. Este un cadou pentru bărbați care va fi apreciat cu siguranță de către cei dragi. Pe lângă băutura de calitate, florile aranjate cu grijă pe sticlă dau o notă elegantă, de sărbătoare.

Fiecare cadou ales va completa frumos urările, așa că nu ezita să comanzi un buchet sau un aranjament floral online și să îl trimiți sărbătoriților de ziua lor de nume. Magnolia.ro livrează în doar 2-4 ore cele mai frumoase emoții.

Cadouri pentru ziua onomastica. Sfintii Mihail si Gavriil