magnolia.ro

Buchet de mireasă din flori artificiale și accesorii

29 Mai 2013
Buchet de mireasă din flori artificiale și accesorii

În ultima vreme am constatat preferința viitoarelor mirese pentru buchete multiple la nuntă. Unul pentru cununia civilă, altul pe care să îl poarte  la petrecere (la sală, în cazul în care aceasta nu e în aceeași zi cu oficierea căsătoriei – și pe care să îl arunce domnișoarelor de onoare :D), respectiv unul pe care să îl păstreze (poate fi de fapt, oricare din cele trei, în funcție de preferințele miresei pentru tipul de flori).

De data aceasta, buchetul care va fi păstrat de viitoarea mireasă e cel de mai jos, un buchet foarte frumos format din flori artificiale și accesorii din care amintim cristalele, dantela, sârma decorativă de pe codița buchetului, frunzele Skeleton și lavanda uscată și parfumată care îi conferă buchetului accente romantice.

Dantela și stilul acestui buchet de mireasă vintage ne amintește de un altul creat de floriștii Magnolia pentru Expoziția „Nuntă la Palat”. Întoarcerea în timp e o tendință deosebit de actuală, ce se regăsește și în designul floral. Nostalgia timpurilor trecute, parfumul subtil al trandafirilor , bijuteriile vintage și aerul sofisticat al dantelei – toate sunt reunite în această creație florală uimitoare. Compoziție: Rosa Vendela, Rosa Black Baccara.

 

Buchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesoriiBuchet de mireasă din flori artificiale și accesorii