3 idei de aranjamente florale pentru Paște

idei de aranjamente florale Paste

Bucuria și culoarea trebuie să fie prezente de Paște în fiecare casă. Având loc primăvara, Paștele este sărbătoarea care ne perminte din plin să aducem cât mai multă culoare și prospețime în casă. Tocmai de aceea, nu trebuie să uiți de flori atunci când gândești decorul mesei de Paște.

Îți prezentăm 3 aranjamente florale de Paște pe care le poți avea de sărbătorile pascale în casa ta sau pe care le poți dărui celor dragi dacă vrei să le faci cadouri de Paște.

Lalelele nu pot lipsi din casă în această perioadă a anului. Indiferent de culoare, ele sunt un simbol al iubirii și durabilității sentimentelor în ciuda obstacolelor, fiind și un simbol al iertării.

Noi îți propunem un aranjament în coș cu lalele, trandafiri și frezii. Este o combinație armonioasă din punct de vedere cromatic și aranjamentul poate fi încadrat în orice decor. În plus, parfumul freziilor sporește farmecul acestui aranjament floral.

Aranjamentele florale de Paște cu narcise sunt o variantă de luat în considerare, mai ales dacă ții cont de simbolul narciselor. Ele sunt considerate florile Paștelui, iar prezența lor în casă cu ocazia acestei sărbători este considerată aducătoare de noroc.

Narcisele sunt simbolul renașterii, al luminii, iar culoarea galbenă ește și culoarea specifică sărbătorilor pascale.

Aranjamentele cu plante sunt și ele o alegere inspirată. Acest coșuleț cu lalele, garofițe, Kalanchoe și Cymbidium, accesorizat cu mușchi, este ideal pentru înfrumusețarea casei în zi de sărbătoare. Prospețime și culoare- două elemente definitorii pentru acest aranjament care te duc, inevitabil, cu gândul la primăvară.

Avantajul unui astfel de aranjament este că, îngrijite corespunzător, plantele vor dura ani la rând. Coșulețul conține atât plante de interior (Kalanchoe), cât și de grădină (laleaua si garofițele).

Poți realiza și tu un aranjament floral de Paște cu flori de primăvară. Lasă-te inspirat de artiștii noștri florali:

Nu doar tu te poți bucura de aceste aranjamente florale de Paște, ci și rudele sau prietenii. Fie că mergi în vizită, fie că cineva drag este departe, dar vrei să faci un gest prin care să îi arăți că este în gândurile tale, poți comanda online un aranjament floral sau un buchet de flori și le poți face celor dragi o bucurie cu ocazia Paștelui. Prin serviciul de livrare flori de Paște, magnolia.ro asigură livrarea în doar 2-4 ore.