3 idei de aranjamente florale pentru Paște

Bucuria și culoarea trebuie să fie prezente de Paște în fiecare casă. Având loc primăvara, Paștele este sărbătoarea care ne perminte din plin să aducem cât mai multă culoare și prospețime în casă. Tocmai de aceea, nu trebuie să uiți de flori atunci când gândești decorul mesei de Paște.

Îți prezentăm 3 aranjamente florale de Paște pe care le poți avea de sărbătorile pascale în casa ta sau pe care le poți dărui celor dragi dacă vrei să le faci cadouri de Paște.

Un aranjament floral plin de viață, în nuanțe de galben și roșu va aduce buna dispoziție în orice casă. Crini, lalele, gerbera, trandafiri și eustoma sunt florile ce îl compun, iar accesoriile în formă de puișori și de ouă îi dau un farmec aparte.

Lalelele nu pot lipsi în această perioadă a anului. Indiferent de culoare, ele sunt un simbol al iubirii și durabilității sentimentelor, în ciuda obstacolelor.

Noi îți propunem lalele galbene și roșii, decorate cu fructe roșii de Hypericum. Este o combinație veselă din punct de vedere cromatic și aranjamentul poate fi încadrat în orice decor.

Aranjamentele florale de Paște cu crini sunt o variantă de luat în considerare, mai ales dacă ții cont de simbolul crinilor. Ei semnifică speranța și curățenia sufletească, așa că se potrivesc perfect pentru o zi de sărbătoare atât de importantă cum este Paștele. Alături de trandafirii roz, crinii creează un aspect foarte plăcut, iar simpaticii puișori dau culoare aranjamentului.

Nu doar tu te poți bucura de aceste aranjamente, ci și rudele sau prietenii. Fie că mergi în vizită, fie că cineva drag este departe, dar vrei să faci un gest prin care să îi arăți că este în gândurile tale, poți comanda online un aranjament floral sau un buchet de flori și le poți face celor dragi o bucurie cu ocazia Paștelui. Prin serviciul de livrare flori de Paște, magnolia.ro asigură livrarea în doar 2-4 ore.