magnolia.ro

3 idei de aranjamente florale pentru Paște

27 Aprilie 2021
3 idei de aranjamente florale pentru Paște

Bucuria și culoarea trebuie să fie prezente de Paște în fiecare casă. Având loc primăvara, Paștele este sărbătoarea care ne perminte din plin să aducem cât mai multă culoare și prospețime în casă. Tocmai de aceea, nu trebuie să uiți de flori atunci când gândești decorul mesei de Paște.

Îți prezentăm 3 aranjamente florale de Paște pe care le poți avea de sărbătorile pascale în casa ta sau pe care le poți dărui celor dragi dacă vrei să le faci cadouri de Paște.

Lalelele nu pot lipsi din casă în această perioadă a anului deoarece ele sunt un simbol al iubirii și durabilității sentimentelor în ciuda obstacolelor, fiind și un simbol al iertării.

Noi îți propunem un aranjament în lădiță cu lalele și frezii. Este o combinație armonioasă din punct de vedere cromatic și aranjamentul va lumina orice încăpere.

Mai mult, galbenul este simbolul soarelui și al vieții, fiind considerat chiar culoarea specifică Paștelui. În plus, parfumul freziilor sporește farmecul acestui aranjament floral.

Aranjamentele florale pentru masa de Paște sunt o variantă de luat în considerare pentru cei cărora le place să își decoreze casa până la cele mai mici detalii. Conceput astfel încât să nu obtureze vizibilitatea celor ce stau la masă, un astfel de aranjament plin de culoare va aduce aerul de sărbătoare la masa de Paște.

Aranjamentele cu plante sunt și ele o alegere inspirată. Acest aranjament cu orhidee, Phalaenopsis, Aazalea și Anthurium, accesorizat cu elemente de decor specifice acestei sărbători, este ideal pentru înfrumusețarea casei în zi de sărbătoare. Prospețime și culoare- acestea sunt elementele definitorii pentru acest aranjament.

Avantajul major al unui astfel de aranjament este că, îngrijite corespunzător, plantele vor dura ani la rând.

Poți realiza și tu un aranjament floral de Paște cu flori de primăvară. Lasă-te inspirat de artiștii noștri florali:

Nu doar tu te poți bucura de aceste aranjamente florale de Paște, ci și rudele sau prietenii. Fie că mergi în vizită, fie că cineva drag este departe, dar vrei să faci un gest prin care să îi arăți că este în gândurile tale, poți comanda online un aranjament floral sau un buchet de flori și le poți face celor dragi o bucurie cu ocazia Paștelui. Prin serviciul de livrare flori de Paște, magnolia.ro asigură livrarea în doar 2-4 ore.

3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște3 idei de aranjamente florale pentru Paște